23948sdkhjf

TILBUD: 1.800 kr. for en rund messedisk

| Medlemsnyhed | Indrykket af Expression ApS

Lagervare sælges til en god pris, da vi skal have tømt lageret. (Bemærk: kun 1 stk. tilbage)

Disken er et rundt, letvægtsmessebord med et stabilt, anodiseret aluminiumsstativ. Messebordet er hurtigt og nemt at sætte op uden værktøj takket være de integrerede stålfjedre – man skal blot twiste stativet op eller ned.

Tilbuddet inkluderer stativ, bordplade, to hylder, hvide printpaneler og en transporttaske. Print på pladerne kan tilkøbes. Bordpladen kan udskiftes efter behov. Transporttasken er udstyret med to hjul og et teleskophåndtag.

Størrelse (HxD): 106 cm x 58 cm
Vægt: 15,5 kg

TILBUDSPRIS: 1.800 kr.

Ofte kan det til udstillinger, messer og lignende være en fordel at have en messedisk eller et udstillingspodie. De messediske og podier du finder i vores udvalg, varierer i både design, størrelse og funktion, så du har mulighed for at finde lige dén messedisk eller podie, der bedst passer til dit behov – hvad enten det er en stor messedisk, der skaber opmærksomhed, en messedisk med hylder eller noget helt tredje.

Se flere messediske og messeborde på vores hjemmeside.

Kontakt Henrik på hh@expression.nu, hvis du er interesseret. Vi står også klar til at hjælpe dig med andet udstyr til din næste messedeltagelse.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Expression ApS

Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Danmark
Expression ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078