23948sdkhjf

4 råd til din Go-to-Market strategi

| Medlemsnyhed | Indrykket af Erhvervshus Midtjylland

Har du afklaret om der er potentiale til at få succes på et eksportmarked? Så skal du i gang med at lægge din Go-To-Market strategi, der er din konkrete plan for, hvordan du vil gribe markedet an.

Få her 4 gode råd til din Go-to-Market strategi 

Når du har lavet en markeds- og konkurrentanalyse på det eksportmarked, du vil satse på, så er det oftest en god ide at lave en Go-to-Market strategi. Strategien er som regel et operationelt dokument, hvori der er gjort til og fravalg omkring det nye eksportmarked, og på baggrund af dine fund fra tidligere analyser kommer med konkrete steps, der skal tages.

Dette kan for eksempel være om virksomheden skal eksportere alle sine services/ydelser eller kun udvalgte? Hvordan er produktpaletten holdt op imod den konkrete efterspørgsel?

For hvilke kundesegmenter er dine ydelser interessante og attraktive? Forsøg at inddele de potentielle kunder i segmenter, da dette vil give dig bedre forudsætninger for at ramme dem med de rette priser, markedsføringstiltag mv.

Hvordan vil du sælge dine ydelser til kunderne? Skal du være til stede på markedet med egne slagkræfter? En agent? En distributør – eller noget helt fjerde?

Hvordan skal du skille dig ud fra dine konkurrenter? Kan du tilføre værdi som dine konkurrenter ikke kan, og kan du kommunikere denne?

Det er vigtigt for en god Go-to-Market strateg, at du har overvejet, hvert skridt nøje, og at du ved at tilvalg også medfører fravalg. Jo bedre forberedt du er jo bedre er resultatet som oftest.

Book uforpligtende møde
Uanset branche og hvad enten du har brug for sparring om strategi, salg, markedsføring, kapital, eksport, grøn omstilling, digitalisering eller noget helt andet, er vi klar til at hjælpe. 

Det er både gratis og uvildigt - og koster kun din tid. 

Book et møde her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Erhvervshus Midtjylland

Åbogade 15
8200 Aarhus N
Danmark
Erhvervshus Midtjylland

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078