23948sdkhjf

Søstrene Grene øger trivsel med deres ”søsterånd”

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cabi

Hos detailvirksomheden Søstrene Grene i Aarhus har de succes med at styrke trivslen og øge fastholdelsen med deres ”søsterånd”.

Detailvirksomheden Søstrene Grene har stor succes med at skabe en positiv virksomhedskultur med deres ”søsterånd”. Søstrene Grenes søsterånd handler om at være opmærksom på sine medmennesker og sørge for, at alle grundlæggende har det godt. Det bidrager til et godt arbejdsmiljø og styrker sammenholdet på arbejdspladsen.

Virksomheden har stort fokus på trivsel og er ikke bange for at bryde rammerne for, at den enkelte lykkes. Derfor holder de blandt andet løbende samtaler for at se, om der er noget, der kan tilpasses den enkelte medarbejder for at skabe størst mulighed for, at medarbejderen trives og lykkes på arbejdspladsen.

Og så er det vigtigt for Søstrene Grene at tænke i anderledes baner og give mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet en chance, når de skal rekruttere nye medarbejdere. Derfor samarbejder de med partnere som Aarhus Kommune, High:five, Jobbanken, SIND samt Job og Unge, der hjælper dem med at finde kandidater til nye medarbejdere. Ledelsen oplever, at medarbejdere, der har fået en ekstra chance, er ekstra dedikerede og loyale overfor deres arbejdsplads. 

Det gør Søstrene Grene:

  • Samarbejder med forskellige samarbejdspartnere i rekrutteringsprocessen
  • Justerer arbejdsopgaver og omrokerer medarbejdere, når det er nødvendigt, for at sørge for at alle lykkes
  • Holder bekymringssamtaler med den enkelte, når de oplever stigning i sygdom eller fravær.

Søstrene Grene blev nomineret til CSR People Prize 2022 for konstant at have fokus på de udfordringer, den enkelte medarbejder kan have, og for den indsats virksomheden gør for den enkelte medarbejders trivsel.

Få mere inspiration og læs casen om Søstrene Grene her

Du er også altid velkommen til at kontakte Cabi på 8612 8855 og få rådgivning og sparring til, hvordan du bedst muligt arbejder med social ansvarlighed på arbejdspladsen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cabi

Åboulevarden 70, 3.
8000 Aarhus C
Danmark
Cabi

Send til en kollega

0.094