23948sdkhjf

Mød DAVA på plantemesse i weekenden

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dava Foods Denmark A/S

Kig forbi Danmarks næste store plantebaserede messe: Plant-Based Expo den 5-6. november og hør mere om vores produktnyheder, bl.a. No Egg, der er nomineret i kategorien "Årets nye plantebaserede produkt".

I weekenden d. 5-6. november rejser DAVAs salgsteam til København for at vise vores plantebaserede sortiment frem til Plant Based Expo i Øksnehallen. Messen har fokus på økologiske, plantebaserede produkter og derfor skal vi ud og inspirere forbrugerne med vores nye sortiment af danske frø og kerner og naturligvis vores innovative DAVA Balance serie.
 
 DAVA Balance er en serie af forædlede produkter, der er 100 % plantebaserede. Serien omfatter i dag en række forskellige produkter lige fra No Egg til plantebaseret pesto.

Når vi udvikler produkter til DAVA Balance brandet, har vi fokus på at anvende gode, rene råvarer og undgå unødvendige tilsætningsstoffer. Vi kalder brandet ”DAVA Balance”, fordi vi ønsker at skabe en række smagfulde fødevarer, der er i balance med naturen, og som fremmer en bæredygtig fødevarekultur. For os ligger balancen i at vælge lokale og økologiske råvarer med fokus på den gode smag.

Kig forbi DAVAs stand på Plant Based Expo for at se og smage vores produktnyheder. Du finder DAVA på stand nr. 1 ved siden af vores søsterselskab Organic Plant Protein.

DAVAs produktnyhed No Egg er nomineret i kategorien "Årets nye plantebaserede produkt".  Vinderen kåres på messen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dava Foods Denmark A/S

Glerupvej 5
9560 Hadsund
Danmark
Dava Foods Denmark A/S

Send til en kollega

0.157