23948sdkhjf

Tid til ægte digital innovation inden for dockingstyring

| Medlemsnyhed | Indrykket af ASSA ABLOY Entrance Systems

Hos ASSA ABLOY ligger innovation i vores DNA – og nu hæver vi tempoet ved at bruge styrken ved data, der allerede findes i og omkring vores industriporte og læsseramper.

I ASSA ABLOYs nye dockingstyresystem – DMS – er de data, der er nødvendige for at øge effektiviteten på terminaler og logistikfaciliteter, samlet og organiseret. Via en intuitiv grænseflade skaber vi derefter muligheder for maksimal optimering og effektivt flow.

Innovation er altid lige ved hånden
Hos ASSA ABLOY er innovation altid lige ved hånden – og det har været tilfældet i næsten 150 år. For os handler alt om langsigtet værdi og stolthed over det, vi gør. Nu, hvor vi lancerer vores nye digitale ASSA ABLOY dockingstyresystem med automatiseret docking-opgave, føles det lige så naturligt, som da vi lancerede det første låsesystem, der blev bygget med 5-stiks cylindre i 1946. Forskellen er, at i dag handler det om at harmonisere de fysiske og digitale verdener.

Fuld kontrol fra indgangsport til læsserampe og tilbage
Som en del af ASSA ABLOY Insight tilbyder det nye DMS med docking-opgave en unik mulighed for transportplanlæggere og ejendomsadministratorer. Det gør det muligt for digitalisering og data at gøre arbejdet på vejen til at skabe mere effektive logistikløsninger og arbejdsskift. ASSA ABLOY DMS begynder at skabe værdi for brugeren, før transportbevægelserne overhovedet har nået indgangsporten. Transportordrer oprettes nemt og hurtigt i den intuitive grænseflade eller automatisk via integration med eksisterende logistik- eller forretningssystemer. Ved hjælp af ankomstinstruktioner og scanning af køretøjets nummerplade dirigeres køretøjerne til den rigtige læsserampe på det rigtige tidspunkt. Ved hjælp af realtidsdata fra alle læsseramper har brugerne fuld kontrol over anlægget. Hvilke læsseramper er frie? Venter en lastbil ved en læsserampe? Foretages lastning? Er læssebroens vejrtætninger aktive? Har køretøjet forladt læsserampen?

Åbn dit anlæg for massive energibesparelser
De mange funktioner, der bidrager til reduceret energiforbrug på hvert anlæg, er en central del af ASSA ABLOYs nye dockingstyringssystem. Brugerne nyder godt af intelligente funktioner som øko-drift og automatisk portlukning, hvor ingen læsserampe er åben unødvendigt eller uden at vejrtætningerne aktiveres. ASSA ABLOY DMS er ganske enkelt en løsning til både fremtidig digitalisering og effektive arbejdsskift. Hos ASSA ABLOY er det det, vi kalder innovation.

Læs mere om vores Dockingstyresystem her

www.assaabloyentrance.dk

Kontakt os allerede idag, vi står klar til at hjælpe dig.

Medlemsnyhed

Indrykket af
ASSA ABLOY Entrance Systems

Lupinvej 12 9500 Hobro
Borupvang 5D 2750 Ballerup
9500 Hobro
Danmark
ASSA ABLOY Entrance Systems

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094