23948sdkhjf

REMA 1000 ved, hvordan man skaber en rummelig arbejdsplads

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cabi

Hvordan lykkes man egentligt med at skabe en arbejdsplads, der kan rumme psykisk sårbare medarbejdere? Det ved de i REMA 1000 i Ålbæk, Nordjylland.

I REMA 1000 i Ålbæk, Nordjylland har de gode erfaringer med at ansætte psykisk sårbare medarbejdere. Det køber tid fra de øvrige medarbejdere at have en ekstra hånd til at varetage diverse opfyldnings- og trimningsopgaver i dagligvarebutikken. Og så styrker det deres sociale ansvar.

I videoen til højre kan du møde Kasper, der er købmand i REMA 1000. Han har en psykisk sårbar medarbejder, som fungerer og trives på lige fod med sine kollegaer. Kasper mener, at hemmeligheden bag det gode ansættelsesforhold er en god velkomst, rummelighed og ligeværdig behandling af den sårbare.

Hør mere om REMA 1000s erfaringer og gevinster ved at have en rummelig arbejdsplads med plads til psykisk sårbare medarbejdere i videoen til højre. Du kan også se videoen på YouTube.

Videoen er produceret i forbindelse med projektet Jobstyrke i Nord. Med en virksomhedsrettet indsats vil projektet bidrage til, at mennesker med en psykisk sårbarhed, der samtidig befinder sig på kanten af arbejdsmarkedet i Nordjylland, får en håndholdt indsats.

Du kan finde mere information om projektet Jobstyrke i Nord her.

Du er også altid velkommen til at kontakte Cabi på 8612 8855 og få rådgivning og sparring til, hvordan du bedst muligt arbejder med social ansvarlighed på arbejdspladsen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cabi

Åboulevarden 70, 3.
8000 Aarhus C
Danmark
Cabi

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094