23948sdkhjf

Vi er din totalleverandør til alt virksomhedsreklame

| Medlemsnyhed | Indrykket af Expression ApS

Expression er mere end messeudstyr. Vi er din totalleverandør til alt virksomhedsreklame.

Som din totalleverandør til alt reklame- og messeudstyr, har vi alt indenfor messestande,  udstillingssystemer, reklameartikler, tryksager, storprint og meget mere.

Hos os finder du alt lige fra bannere og skilte til tekstiltryk og bildekoration, som kan sikre, at du, din virksomhed, mærkesag eller budskab bliver set og hørt. 

Vi udvikler også specialløsninger, så du kan få et unikt visuelt udtryk. Lige meget om det er en forskønnelse af jeres facade, en fejring af en begivenhed eller andet nyt til branding og blikfang.

Expression hjælper dig med at skille dig ud fra mængden og tiltrække maksimal opmærksomhed i butikker, på udstillinger, konferencer, events, koncerter, festivaler og messer.

Kontakt os, hvis du også kun vil have en kontakt til alt dit reklame- og messeudstyr

Per: 92 82 36 46 eller pbr@expression.nu

Henrik: 61 65 35 97 eller hh@expression.nu

Vi fungerer også som rådgiver og sparringspartner og kan anbefale den bedste sammensætning til netop dig og din situation. Derfor råder vi dig til at kontakte os, så vi har mulighed for sammen at skabe de mest ideelle betingelser for netop dine ønsker. Det vil sige, at vi kommer med forslag og idéer, der sikrer dig den mest optimale og holdbare løsning.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Expression ApS

Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Danmark
Expression ApS

Send til en kollega

0.078