23948sdkhjf

Skræddersyet palletering til boller, toast og sandwiches

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dan Palletiser A/S

Det emmer af dansk erhvervshistorie på Kohbergs store bageri i Taastrup, København. Kohberg Bakery Group A/S voksede sig hurtig stor - på 15 år gik de fra at være et lille, lokalt rugbrødsbageri i Sønderjylland til at være et stort og moderne bageri.

Produktions- og pakkelinier
Kohberg Brød i Taastrup har fem produktions- og pakkelinier, hvorfra produkterne kører ind i palleteringshallen, 24 timer i døgnet. Her stod virksomheden i en situation i 2009, hvor man måtte konstatere, at det var tid til at automatisere.

Økonomi og høj kapacitet
“Grundlæggende stod valget mellem to løsninger, traditionel palletering eller robotpalletering”, forklarer teknisk chef Claus D. Larsen.

Efter sondering af mulighederne faldt valget på en traditionel løsning, og her kom DAN Palletiser hurtigt ind i billedet. Økonomi, høj kapacitet på 240 stabler i timen, svarende til 4800 kasser i timen, og driftssikkerhed var de væsentligste faktorer i forbindelse med valget af den traditionelle palleteringsløsning.

"Kohberg Brød er meget tilfreds med løsningen fra Dan Palletiser", fortæller teknisk chef Claus D. Larsen

Efter at Dan Palletiser blev valgt som leverandør, blev der nedsat en styregruppe med folk fra Kohberg og DAN Palletiser, og behovet blev analyseret. Derefter blev løsningen nærmest skræddersyet til det konkrete behov.
Det centale led i palleteringsløsningen blev en standard kassepallelaster, som palleterer fra de fem linier samtidigt. Kohberg Brød stabler kasserne i en eksisterende kassestabler, hvorefter DAN Palletiser samler fire stabler ad gangen, som derefter via en transfervogn kører over til pallelasteren. Stablen køres ud på en palle, mens stablen støttes af sidestyr. På denne måde overfører DAN Palletiser kassestablen driftsikkert til pallen.

Samtidig har DAN Palletiser udviklet en overordnet styring, hvor bagermestrene hos Kohberg Brød kan lægge dagens ordrer ind, så alle i produktionen, via en PC skærm, kan se hvad der skal køres og hvad der mangler. Skræddersyet løsning skal her tages helt bogstaveligt, da DAN Palletiser producerer alt udstyr selv.

Skal vi hjælpe dig med at finde en palleteringsløsning, som kan passe ind i din produktion? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vores specialiserede medarbejdere er klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig! 

Tlf.: +45 5838 2193
E-mail: sales@dan-palletiser.dk
www.dan-palletiser.dk

Vi har mere end 40 års erfaring med produktion og udvikling af palleteringsrobotter til mere end 30 industrier verden over - det har gjort os til specialister i at sætte vores kunders produkter på paller!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dan Palletiser A/S

Industrivej 12
4241 Vemmelev
Danmark
Dan Palletiser A/S

Send til en kollega

0.078