23948sdkhjf

Fischer Lighting finder værdi i innovativ tænkning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cabi

Fischer Lighting er en nytænkende virksomhed, som har succes med at tænke socialt ansvar ind i deres forretningsmodel. På denne måde skaber virksomheden arbejde for mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet, og samtidig sætter de et aftryk i miljøet.

Fischer Lighting er en belysningsvirksomhed, som ombygger gamle lysarmaturer til LED. Det sparer store mængder af ressourcer, og samtidig gavner det miljøet. Virksomheden bidrager også til det sociale samfundsansvar.
Dette gør de i samarbejde med organisationer, der bruger sorterings-, afmonterings- og samleopgaver fra Fischer Lighting til at få mennesker, der har været væk fra arbejdsmarkedet, tilbage i beskæftigelse.

Ved at tænkte nyt undgår virksomheden at komme bagud med sin forretning. Der er stigende krav fra kunder om at tænke mere miljø og social bæredygtighed ind i produktionen. Det er derfor vigtigt at tænke innovativt og følge med i udviklingen.

Det gør Fischer Lighting:

  • Styrker innovationen ved at tænke socialt ansvar ind i forretningen
  • Rekrutterer mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet til at løse enkle opgaver
  • Gavner miljøet med bæredygtig produktion.


Sådan skaber Fischer Lighting succes med at tænke socialt ansvar ind i forretningen, og det var også denne indsats, der gjorde, at Fischer Lighting blev nomineret til CSR People Prize i 2021 og 2022.

Læse hele casen om Fischer Lighting her, og få råd til, hvordan du kan tænke innovativt og bidrage til den sociale bæredygtighed. 

Du kan også finde mere information om cirkulær økonomi og social ansvarlighed på Cabis hjemmeside.

Du er velkommen til at kontakte Cabi på 8612 8855 og få gratis rådgivning til, hvordan du kan tænke cirkulær økonomi i din virksomhed.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cabi

Åboulevarden 70, 3.
8000 Aarhus C
Danmark
Cabi

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094