23948sdkhjf

Bach & Pedersen Fragt finder værdi i fastholdelse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cabi

Transport- og logistikvirksomheden Bach & Pedersen Fragt skaber værdi på bundlinjen med fastholdelse af deres seniormedarbejdere og den erfaring, de har med sig.

Bach & Pedersen Fragt ser stor værdi i at fastholde deres seniorer. Den viden og erfaring, de erfarne medarbejdere har, gavner både de øvrige medarbejdere og virksomheden selv.
Ledelsen oplever, at det også styrker dynamikken på arbejdspladsen, at hele aldersspektret er repræsenteret blandt staben.

Fastholder med seniorordning

Transportvirksomheden har en seniorordning og holder løbende samtale med deres seniorer. Virksomheden stiller sig til rådighed i forhold til at tilpasse arbejdslivet efter deres seniormedarbejderes ønsker og behov, hvis det fx gælder færre timer, omplacering på baggrund af nedslidning eller tilpasning af arbejdsmængde. Sådan fastholder virksomheden deres medarbejdere så længe som muligt.

Det gør Bach & Pedersen Fragt:

  • Har seniorordning og holder samtaler løbende
  • Tilpasser arbejdsopgaver og -mængde
  • Omplacerer medarbejdere efter behov.


Læs hele casen om Bach & Pedersen Fragt, hvor du også kan høre om, hvordan virksomheden arbejder for at uddanne den kommende arbejdskraft, samt hvordan de uddanner og opkvalificerer deres medarbejdere.

Du finder casen her

Du kan læse mere om fastholdelse af seniorer på arbejdspladsen på Cabis hjemmeside. Du er også altid velkommen til at kontakte Cabi på 8612 8855 og få rådgivning og sparring til fastholdelse i netop din virksomhed.  


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cabi

Åboulevarden 70, 3.
8000 Aarhus C
Danmark
Cabi

Send til en kollega

0.094