23948sdkhjf

DAN-doors' CEO fejrer 10 års jubilæum

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dan-doors a-s

I 10 år har Amdi Simon Kjærgaard med rolig hånd ført DAN-doors frem til en position som en af verdens førende dørproducenter med kunder fordelt i mere end 100 forskellige lande

DAN-doors er kendt for at levere døre og porte, som holder i årtier og for at være en ærlig og professionel samarbejdspartner. Det er et skudsmål, der ikke kommer af sig selv. Det kommer af mange års fokus på at skabe synergi mellem alle vigtige processer – både interne og eksterne.

Da Amdi overtog rollen som direktør for DAN-doors i 2015, var det med en langsigtet 360°-plan, som for alvor skulle sætte DAN-doors på verdenskortet. Strategien var at levere højkvalitetsløsninger med mange års holdbarhed, at være en ærlig og proffessionel rådgiver og sparringspartner for kunderne samt at skabe en arbejdsplads, som med rummelighed og anerkendelse ville inspirere medarbejderne til at investere deres viden og engagement i DAN-doors’ fremtid.

”Vores medarbejdere er kernen i hele vores forretning”, siger Amdi og fortsætter: ”mange af vores medarbejdere har været i virksomheden i 10, 20 eller 30 år, og det er deres erfaring, viden og know-how, som giver os et unikt udgangspunkt for at udvikle nye løsninger, uden at falde i de fælder, som der er i dørbranchen. En dør er ikke bare en dør, og vores kunder ved godt, at kvaliteten og konstruktionen af en dør eller en port kan være afgørende for, om den holder 2 eller 25 år, om den kan bevare sin funktionalitet i ekstreme frostgrader, om den kan sikre smidig trafik eller hæmmer effektiviteten osv. Der er mange forskellige forhold, som skal tages med i beregningerne i udviklingsprocessen, og vores medarbejderes viden og erfaring er en vigtig del af vores udviklingsproces", siger jubilaren. 

Når DAN-doors senere i 2023 kan fejre 40 års jubilæum, bliver det derfor med et flot flueben ved mange af de mål, som blev sat i planen for knap 10 år siden:

  • DAN-doors er i dag en sund og velkonsolideret AAA-certificeret virksomhed.
  • Der er i de senere år investeret i topmoderne teknologiske anlæg i millionklassen, financieret af virksomhedens egenkapital.
  • Der er kommet mange nye løsninger på DAN-doors produktportfolio, udsprunget af kundernes behov og udviklet i tæt dialog med kunderne, herunder blandt andet røgventilation, brandskydeporte og højisolerede High Speed porte til trafikerede frostrum.
  • Kundeporteføljen vokser og 95% af kunderne er fast tilbagevendende.
  • DAN-doors’ medarbejdere har i gennemsnit en meget lang anciennitet i virksomheden, hvilket skyldes høj medarbejdertrivsel og et bevidst ønske blandt medarbejderne om at blive i DAN-doors

Da Amdi i sin tid trådte til som direktør for DAN-doors og formulerede sin vision for firmaet var det med en helt bevidst holdning til, at succes udspringer af ønsket om at gøre en forskel. Hele DAN-doors' forretning er derfor i dag bundet op på tre primære parametre:

  1.  Løsningerne skal give kunderne de bedste muligheder for at  optimere deres forretning - for eksempel ved at reducere energiforbruget, forbedre effektiviteten eller ved at kunne moduleres specifikt til selv meget vanskelige indretninger.
  2. Den viden og ekspertise, som er fulgt med 40 års erfaring med at udvikle og producere dørløsninger til vanskelige miljøer skal komme kunderne til gode i form af professionel rådgivning og sparring, så DAN-doors' kunder får løsninger, som de har gavn af i mange år frem.
  3. Arbejdsglæde og trivsel blandt medarbejderne vil føre til større motivation, mere kreativitet og højere produktivitet, som i sidste ende kommer kunderne til gode.

Amdi har været tro mod sin plan, og når DAN-doors’ medarbejdere udvikler nye løsninger og udfordrer gamle vaner er hans tilgang at være åben og nysgerrig, hvilket har været nøglen til at positionere DAN-doors som en af de førende dørvirksomheder i verden.

Tillykke til Amdi med de første 10 år hos DAN-doors.

Vil du vide mere om DAN-doors?

På vores hjemmeside kan du både læse mere om vores værdier, vores produkter og hvilke brancher, vi hjælper i dag. Flere produkter er på vej og er endnu ikke kommet på hjemmesiden, så søger du noget, du ikke kan finde, så skynd dig at tage fat i os:

Mail: dd@dan-doors.dk
Tlf. 87 93 87 00


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dan-doors a-s

Industrivej 19
8660 Skanderborg
Danmark
Dan-doors a-s

Send til en kollega

0.079