23948sdkhjf

Mangler du arbejdskraft? Rekruttér alternativt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cabi

Står du og mangler arbejdskraft? En alternativ rekruttering af personer fra kanten af arbejdsmarkedet kan være den helt rigtige løsning på virksomheders rekrutteringsudfordringer. Måske er det også løsningen i din virksomhed?

Mennesker på kanten af arbejdsmarkedet har typisk andre udfordringer end ledighed, men med den rette oplæring og træningsproces kan de løse opgaver, der frigiver tid hos dine fagmedarbejdere.

Det kan være opgaver, som at rydde op på lageret eller på værkstedet, eller det kan være simple rutineopgaver, som med en kort oplæring kan klares af en ude fra. 

Når din fagmedarbejdere har mere tid til de fagligt tunge opgaver, giver det dig mulighed for at tage flere ordrer ind. På den måde kan du sikre, at din virksomhed fortsat kan vækste, selvom der er mangel på arbejdskraft.

Socialt udsatte kan blive loyale og stabile medarbejdere

De ledige socialt udsatte er ofte en overset ressourcegruppe, når virksomheder skal rekruttere.

Vælger du at rekruttere fra kanten, er det vigtigt at huske, at du får en medarbejder med lidt mere i bagagen end de fleste. Derfor skal du afsætte tid til at få den nye godt ombord med løbende støtte og vejledning.

Til gengæld får du en medarbejder, der ofte vil betale tilbage med stor loyalitet og taknemmelighed.

Læs mere om fordelene ved alternativ rekruttering


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cabi

Åboulevarden 70, 3.
8000 Aarhus C
Danmark
Cabi

Send til en kollega

0.094