23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udsugning af olietåge og svejserøg hos J.E. Pedersen

Den nye udsugning hos J.E. Pedersen benyttes i forbindelse med både bearbejdning og svejsning. Løsningen er energioptimeret med frekvensomformer og er i overensstemmelse med gældende arbejdsmiljøregler og Køge kommunes krav til emission.

Med endnu en udvidelse og endnu en ny hal med nye maskiner havde J.E. Pedersen brug for endnu en ny punktudsugning. Den skulle kunne benyttes i forbindelse med både bearbejdning og svejsning. Det betød, at filteret både skulle være egnet til filtrering af olietåge og svejserøg.

Punktudsugningsløsningen består af 2 stk. KUA-sugearme, Ø160 mm monteret ved to store manuelle drejebænke, 5 stk. Miniman-sugearme, Ø100 mm ved fem manuelle drejebænke, søjleboremaskine og fræsere, samt genbrug af 2 stk. Miniman-sugearme, Ø75 mm ved to små fræsere. Alle sugearme er ført til et fælles MistEliminator olietågefilter, som også er velegnet til filtrering af svejserøg samt den genbrugte Moldow-ventilator. Løsningen er behovsstyret via frekvensomformer indbygget i el-tavle. Olietågefilteret er slutteligt udrustet med et HEPA-filter H13, for at sikre overholdelse af J.E. Pedersens miljøgodkendelse.

Se hele referencen på vores hjemmeside.

Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 65
2670 Greve
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31588685
P nummer: 1014551847

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046