23948sdkhjf

Strategi for din messe.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Expression ApS

Har du også glemt alt om forberedelser til forårets messer midt i alt jule- og nytårsræs? Kan du mærke presset for at tænke ud af boksen til din kommende messestand – og ender du alligevel med at gøre det samme, som du plejer?

Er du i tvivl, om du gør det helt rigtige, når du skal markedsføre din virksomhed både under og efter en messe? Mange ender med at køre i den samme gamle rille; ’’hvis det virkede sidste år, så virker det jo nok igen i år?’’ Men det er ikke altid den rigtige måde at håndtere sin markedsføring på.

Ingen grund til panik – vi vil gerne se dig til en kop kaffe, hvor vi kan snakke om mulighederne til designs til jeres kommende messestand.

Det handler om at være opdateret, når man skal skabe den bedste messestand, som kan give masser af blikfang og interesse til jeres stand. Men det kan være både svært og tidskrævende, at køre sin egen virksomhed og tænke ud af boksen hvad angår messestande på én og samme tid!
Derfor skal du fokusere på at få din virksomhed god og sund – og få Expression til at tage sig af, hvordan du får mest udbytte af din tilstedeværelse på forårets messer!


Kontakt os , og få en snak om hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Vi er dygtige til at tænke ud af (Ishockey) boksen!

Kim fra Sønderjyske Ishockey Support manglede en måde at vise klubbens sponsere i SE Arenaen. Han ville gerne have noget anderledes og som gav blikfang. Sammen fandt vi på at lave en oppustelig ishockeyhjelm! Nedenfor kan du læse den søde nytårshilsen vi fik fra Kim:

----------

Hej Henrik

Jeg ville lige sende dig en nytårs hilsen her fra det sønderjyske og sige tak for god service i året der gik, her tænker jeg specielt på vores køb af den nye oppustelige hjelm til SE Arena.
Du gjorde det egentlig ret let for os i bestyrelsen af SIS af placere denne ordre hos dig i stedet for en leverandør i udlandet, dit tilbud og oplæg til hjelmens udseende var utrolig præcist fra starten.

Vi har nu brugt hjelmen i godt 2 måneder og de sponsorer der er på hjelmen har kun været positive over det nye look, ideen du kom med at lave print på hele hjelmen har vist sig at være den helt rigtige løsning.
Alt i alt kan vi kun anbefale andre supporterklubber at gøre brug af din ekspertise og hurtige leveringstid fremover.


Sportslig Hilsen
Kim
Formand SIS.


----------

Vil du også have ekspertviden og hjælp til at få dit firma eksponeret på bedste vis, så fang Henrik 6165 3597 - hh@expression.nu eller Per på 2020 5880 - pra@expression.nu

Mvh Henrik og Per 

 God dag :)


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Expression ApS

Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Danmark
Expression ApS

Send til en kollega

0.094