23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Velkommen til næste generation

Ny elev er 23 år og har (indirekte) 33 års anciennitet

Jonas Klærke Olesen er ny elev i DAN-doors' indkøbsafdeling, og selv om han kun er 23 år, starter hans historie med DAN-doors allerede i 1990 - indirekte, i hvert fald.

Den unge mands far hedder Torben. I daglig tale har han aldrig heddet andet end Klærke, og da han startede i DAN-doors for 33 år siden var der end ikke tænkt på Jonas. Men på en måde føles det helt naturligt, at stafetten nu gives videre, og Jonas har efter blot 1,5 måned i vores indkøbsafdeling vist, at han besidder flere af de samme gode egenskaber, der har gjort hans far så vellidt blandt sine kolleger de sidste tre årtier.

I indkøb danner Jonas makkerskab med vores indkøbschef, Peter, og Ras (som lige som Jonas' far har været ansat hos DAN-doors i mere end tre årtier).  De sidste par år har de mærket en stigende travlhed, og Jonas er en velkommen ekstra ressource.

Det er vigtigt for DAN-doors at være en virksomhed, som tager ansvar - også for unge menneskers uddannelse - og vi sætter stor pris på at få elever, da de kommer til huset med friske idéer og masser af energi. Vi spurgte Jonas efter 1,5 måned, hvordan det gik, og vi håber, at hans svar kommer af mere end høflighed (for han er ret høflig):

”Jeg synes, det går godt. Jeg får lov til at være med i alle opgaverne og er med til møder med forhandlere, så jeg synes, det er ret spændende”.

Som elev er Jonas med i alle processer og har sine egne ansvarsområder. Han har en kontoruddannelse med sig og et års praktikforløb fra Schaeffler-Group i Tyskland, så han er godt klædt på til at træde ind i en verden, hvor råvarepriser og leveringsvolumen er afgørende for hele virksomheden. Hos DAN-doors får han selvfølgelig lov til at prøve kræfter med alle de forskellige discipliner i indkøb, og vi satser selvfølgelig på, at han bliver hængende mindst lige så længe, som sin far ��.

Vil du vide mere om DAN-doors?

På vores hjemmeside kan du både læse mere om vores værdier, vores produkter og hvilke brancher, vi hjælper i dag. Flere produkter er på vej og er endnu ikke kommet på hjemmesiden, så søger du noget, du ikke kan finde, så skynd dig at tage fat i os:

Mail: dd@dan-doors.dk
Tlf. 87 93 87 00

Dan-doors a-s
Industrivej 19
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71283011
P nummer: 1002339436

Kontaktperson

DA
Dorte Ankerstjerne
dan@dan-doors.dk

Send til en kollega

0.046