23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Virkplan løsning optimerer Sylans forretning

Entreprenørvirksomheden SYLAN AS har fået et detaljeret live overblik over deres nøgletal med Virkplan Business Intelligence. Det gør dem i stand til at optimere deres forretning.

Vigtige nøgletal og tidsbesparelser
 
”Det var vores bestyrelse, der ønskede flere nøgletal, som både skulle være tilgængelige live, og som kunne hente data fra vores byggestyringssystem, Minuba og økonomisystemet. Det har Virkplan Business Intelligence løst for os, og nu tror vi ikke længere – nu véd vi. Vi kan med løsningen komme helt ind til kernen og reagere på små afvigelser, som kan være meget vigtige for vores projekter og den performance, vi har på dem. Vi kan allokere ressourcer der, hvor afkastet er størst, og vi kan sætte ind med ekstra personale, hvis der er brug for det. Selvom vi er ejerledere og har en god fornemmelse for vores forretning, har det givet os et væsentligt nyt indblik” udtaler medejer og direktør Aage Graff fra Sylan.

SYLAN AS er specialister i bygningsrenovering og fugtsikring. Med ca. 60 ansatte og rigtig mange byggesager er der brug for overblik over både produktion, salg og økonomi, og det har de fået med Virkplan Business Intelligence.
 
Tiltrækker unge mennesker
 
Aage Graff fortæller videre: ”Vi har også fået en rigtig god sideeffekt med i løsningen. Den gør os mere attraktive som arbejdsplads særligt i forhold til unge mennesker, og det er jo et stort plus i tider, hvor det er svært at få kvalificeret arbejdskraft.”

Læs hele artiklen her

Virkplan ApS
Yrsavej 36 st.
8230 Åbyhøj
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38513583
P nummer: 1022300012

Kontaktperson

PJJ
Peter Jul Jakobsen
Medejer & Direktør
peter@virkplan.dk

Send til en kollega

0.094