23948sdkhjf
Del siden
Annonce

LEGOLAND® sikrer den gode besøgsoplevelse med kundetælling

Tag med på rejsen, når vi viser dig, hvordan forlystelsesparker drager store fordele af en kundetæller- og dataanalyseløsning.

I årevis har Vemco Group hjulpet forlystelsesparker, som LEGOLAND® Billund, med at håndtere de enorme mængder af mennesker, der passerer gennem deres park hver dag - især i højsæsonen - ved at give dem en softwareløsning, der er forbundet med udendørs kundetællersensorer. Med os har de formået at reducere køtider ved billetskranker, indgange, forlystelser, madboder mm.

Derudover er deres overordnede besøgsoplevelse forbedret, da vores softwareløsning giver parkejere mulighed for at sende realtids kødata til deres besøgende, såsom at give dem et estimat af, hvor længe de vil vente i kø, før det er deres tur til at prøve den nyeste og hurtigste rutsjebane.

Vemco Group bruger markedets førende sensorteknologier, der er fuldt funktionsdygtig i al slags vejr. Så uanset om det er en solrig, regnfuld, blæsende eller endda snerig dag, kan du være sikker på, at vores implementerede sensorteknologi til enhver tid indsamler nøjagtige data til dig.

Er du klar til at accelerere din virksomhed?

Kontakt os i dag ved at sende os en e-mail på kontakt@vemcogroup.dk eller besøg www.vemcogroup.com/da for mere information.

Vemco Group
Røde Banke 77
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32076211
P nummer: 1015137734

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047