23948sdkhjf

Stort tillykke til vores nyudlærte lærlinge

| Medlemsnyhed | Indrykket af ELCON A/S

Stort tillykke til Chris-Eric Jonathansen, Frederik Kammersgaard, Jeremy Heelas, Mads Thomsen, Roman Koshova og Tim Thies, som her i januar er blevet udlært i ELCON.

De er udlært i ELCONs afdelinger i Fredericia, Grenaa, Odense, Roskilde og København og bliver i ELCON efter endt læretid.

Spørger man vores lærlinge, hvordan det har været at være i lære i ELCON, fortæller de:

Frederik: Jeg har haft mange forskelligartede opgaver og nogle interessante opgaver ude på pladserne i min læretid. Jeg har også rigtig gode kollegaer i ELCON.

Jeremy: Man har mulighed for at prøve en masse ting, da man kan komme på prøve i andre afdelinger. Jeg har mødt mange imødekommende og venlige mennesker samt gode kollegaer i de afdelinger, jeg har været i.

Chris-Eric: Det har betydet meget for mig, at jeg er blevet lyttet til, og at jeg har fået mulighed for at vise, hvad jeg kan. Det har givet mig ro og arbejdsglæde.

Mads: Jeg har løst mange spændende opgaver og fået meget ansvar undervejs. Jeg har også rigtig gode kollegaer.

Roman: Det har været en ren fornøjelse at være voksenlærling i ELCON, og det har været sjovt, udfordrende, og lærerigt. Jeg startede i vores serviceafdeling i Glostrup, og her har jeg været med til at løse mange forskellige opgaver for vores kunder. Resten af læretiden har jeg været ansat i ELCONs entreprise-afdeling i København, som jeg er rigtig glad for.

Tim: Jeg lært meget og har gode kollegaer i ELCON. Vi har løbende rigtig gode arrangementer sammen.

Tak for at være del af ELCON og stort tillykke.

#ELCON #lærling #milepæl #godtgået

Medlemsnyhed

Indrykket af
ELCON A/S

Edwin Rahrs Vej 73
8220 Brabrand
Danmark
ELCON A/S

Send til en kollega

0.078