23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kundecase: Tekstiltryk og grafisk design

Vi har hjulpet en kunde med tekstiltryk og med udarbejdelsen med et grafisk design.

"Jeg havde en kunde, som skulle bruge en ny kollektion af trøjer med tryk til 2023, som skulle referere til den spæde start for over 20 år siden. Desværre var deres tidligere leverandør gået konkurs, så deres gamle logodesign var gået tabt.

3 timer senere, havde vi ny kollektion og design på plads, og der var kørt korrektur. Bemærk lige, at logo skulle tegnes op fra billeder af gammelt design og det ene logo vi havde fra en anden leverandør fra for et par år siden.

Verdensklasse service!" - Lotte Mouritsen, Wizz hos BrandYourBizz

Tekstiltryk er en fantastisk måde at synliggøre din virksomhed og brande dit produkt. Især logotryk er populært hos virksomheder og klubber. Et logo fungerer nemlig rigtig godt som blikfang og som reklame.

Vi printer på al slags beklædning såsom bluser, t-shirts, jakker osv. Vores tryk bliver altid udført med omhu og i høj kvalitet.

Skal sportsklubben have nye spilledragter eller skal dit band have nye t-shirts med tryk? Skal din virksomhed deltage på en messe og har I brug for ensartet tøj? Så kontakt os for et godt tilbud. Vi garanterer god service og tøjtryk i høj kvalitet.

Er du også interesseret i tryk på tøj eller hjælp til det grafiske design? Så ring til Per på 20 20 58 80 eller skriv en mail til pra@expression.nu.

Expression ApS
Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35044744
P nummer: 1018282131

Send til en kollega

0.046