23948sdkhjf

Smart pop-up væg eller loftbanner til din messestand

| Medlemsnyhed | Indrykket af Expression ApS

Få gavn af messeudstyr fra Expression med en smart pop-up væg eller et loftbanner.

Du kan bruge vores loftbanner og pop-up væg til at danne rammerne om din stand og de er også med til at skabe synlighed og awareness om dit brand og produkter.

”Vi har modtaget både en væg og et loftbanner fra Expression. Jeg må sige, at vi er meget imponeret over kvalitet og hvor simpelt det er at samle. Vi er super glade for produkterne, og især den service vi har fået hele vejen igennem. Kunne vi have givet 6 stjerner, så havde vi gjort det.” - BeGin

Vi har et stort udvalg af funktionelle pop-up vægge og loftbannere i lækker kvalitet til budgetpriser. Vores messevægge kommer i mange størrelser og til en pris der er til at betale. Du kan bruge den på jeres messestand eller placere den i jeres showroom med andre udstillingssystemer og genbruge den igen og igen. Den store flade giver rigtig god mulighed for at lege med forskellige udtryk og designidéer.

Skal du også på messe og mangler du messeudstyr til din stand eller blot nyt print? Så kontakt Per på pra@expression.nu eller på telefon 20 20 58 80.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Expression ApS

Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Danmark
Expression ApS

Send til en kollega

0.158