23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Schneider Electric og Atea partnere i grønne it-services

Atea udnævnt som 'Schneider Electric Elite IT Solutions Provider Partner.' Styrket fokus på grønne løsninger til bl.a. datacentre hjælper virksomheder i Nordeuropa med at håndtere deres it-forbrug mere energieffektivt

 

"I Schneider Electric tror vi på, at fremtiden er grøn og digital. Men den er det kun, hvis vi til fulde udnytter styrken ved vores partneres ekspertise og nye, energieffektive teknologier." 

Det fastslår Anna Otterberg, nordisk direktør for it-distribution i Schneider Electric, der netop har udnævnt Atea som 'Elite IT Solutions Provider Partner.' Dermed bliver Atea den første virksomhed i Norden, som opnår den højeste certificering i Schneider Electrics partnerprogram.

Atea har mere end 7.500 medarbejdere i syv europæiske lande og er en førende distributør og leverandør af it-løsninger og managed lifecycle services i Norden og Baltikum. 
Med 4.000 servicemedarbejdere står Atea i en stærk position til at hjælpe sine kunder med at styre deres it-forbrug på en mere energieffektiv måde, blandt andet ved hjælp af Schneider Electrics EcoStruxure-platform. 

 

Internationalt anerkendte
Både Atea og Schneider Electric er internationalt anerkendte for deres fokus på bæredygtighed, begge med topplaceringer i globale indeks som Ecovadis og Corporate Knights' Global 100 Index.

Det gør de to virksomheder til et perfekt match, mener Chris Ashby, direktør for strategiske partnerskaber hos ATEA Group: 

"Schneider Electrics forpligtelse til at blive fuldt CO2-neutral er helt på linje med vores langsigtede miljøstrategi, og det er en stor ære at blive udnævnt som deres 'Elite Partner' i Norden."

Og som Schneider Electrics Partner Account Manager, Dennis Petersen tilføjer: 

”I takt med at verden bliver mere og mere digital, er det afgørende, at virksomheder stiller krav til, at teknologien skal være bæredygtig og på den måde hjælpe med at nedbringe CO2-udledningen. Derfor jeg er glad for, at vi i samarbejde med Atea nu officielt sætter en grøn standard for, hvad kunder kan og bør forvente i fremtiden i forhold til energieffektive løsninger”.   
 


Partnerskab er afgørende
Nelly Flatland fortsætter:

"Bæredygtighed er ikke et sprint, men et maraton, og det kræver vedholdenhed over lang tid at nå den bæredygtige transformation, der er nødvendig."

"Vi er helt afhængige af at arbejde tæt sammen med partnere, som deler vores syn, og derfor er jeg overbevist om, at vores partnerskab med Schneider Electric er afgørende."   
 

Schneider Electric er en af verdens førende leverandører af blandt andet nødstrømsanlæg og it-infrastrukturløsninger til datacentre.  
Med partnerprogrammet mySchneider IT Partner støtter Schneider Electric forhandlere, distributører og leverandører af løsninger i at imødekomme deres kunders krav om mere grønne løsninger. 

 

Nye værktøjer - skræddersyede fordele
Programmet er blevet styrket yderligere med nye værktøjer til blandt andet salg og træning. Samtidig byder programmet på fordele, der er skræddersyet til hver enkelt partners specialisering.

 

Fordele:

  • Nem og overskuelig brugerflade - nyt dashboard giver salgs-, partner- og programansvarlige overblik, både på individuelt og virksomhedsniveau
  • Nye uddannelsesspor - værktøjer, træning og andre ressourcer gør det nemt for partnere at styrke forretningsmodellen og imødekomme kundebehov
  • myRewards - incitamenter skræddersyet til partnerens forretning, som understøtter proaktiv tilgang til at identificere og udvikle nye forretningsmuligheder

 

Styrker positionen
Med udnævnelsen som Elite IT Solutions Provider kan Atea kombinere flere certificeringer for yderligere at styrke sin position til at levere, konfigurere og installere distribuerede it-løsninger og edge computing til udvalgte markeder, bl.a. den offentlige sektor. 

Programmet gør det også muligt for Atea og andre partnere at understøtte deres kunder med miljøvenlige it-services i hele levetiden for at reducere it-udstyrs energiforbrug og den relaterede CO2-udledning. 

 

Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70698714

Kontaktperson

YY
Yasemin Yavari
MarCom Business Partner
yasemin.yavari@se.com

Send til en kollega

0.032