23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dan Door A/S har slået døren op for en af branchens mest erfarne salgsfolk.

Med ansættelsen af Mads Borne har Dan-Doors A/S i Stilling knyttet en meget erfaren branchemand til virksomheden.

”Det er utroligt spændende og vi glæder os meget til at Mads Borne kommer ind under huden på vores firma,” siger Group Sales manager Per Pedersen, og fortsætter: ” Da muligheden opstod, så vi omgående en chance for at udvikle vores forretning på specielt branddøre og porte. Mads har i mange år arbejdet tæt sammen med en kollega i branchen, og kender alt til opbygning af nye markeder. Og da vi samtidig stod med et nyt produkt der kræver specialvidden, var det åbenlyst at vi skulle finde sammen!”

”Jeg har været ansat hos Dan-Doors i midten af 90’erne” fortæller Mads Borne. ”Det er rigtig spændende at komme tilbage til en virksomhed efter så mange år! Der er mange nye - men også en del gamle der hilste genkendende da jeg startede.”
”Dan Doors A/S har været igennem både finanskrise og er lige nu midt i en ”Turn a round proces ”. Med de seneste tiltag og om-organiseringer er der en helt anden fremdrift og holdånd jeg fornemmer. Med den fokus der er på ny-udvikling af både produkter og markeder, kunne jeg se en gylden mulighed for at være med til at udvikle Dan Doors” siger Mads Borne og fortætter: ”Min primære opgave bliver at introducere og markedsføre Dan-doors nye branddøre. De er fremstillet og certificerede efter de nye europæiske normer EI260. De nye standarder stiller skrappe krav til dørene når de testes. Når de danske standarder, inden for de næste halvanden år erstattes, vil vigtigheden af at være blandt de første blive synlig. Både kravene og mængden af branddøre er stigende, og potentialet er enormt på hjemmemarkedet, men måske i endnu højere grad på eksportmarkederne,” slutter Mads Borne.

Dan-doors a-s
Industrivej 19
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71283011
P nummer: 1002339436

Send til en kollega

0.031