23948sdkhjf

Vink Plast udvider produktion og lager!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vink Plast ApS

I sommeren 2013 påbegyndte Vink Plast byggeriet af 3000 m² nye lagerlokaler. Byggeriet forventes at stå klar primo 2014.

Udover at samle alle aktiviteter på Kristrup Engvej, vil byggeriet også give plads til en udvidelse af produktionsfaciliteterne; og der er derfor netop foretaget et par større investeringer:

Ny ”LEADER” målemaskine
Industriens produkter bliver til stadighed mere avancerede, og kravene til dokumenterbar kvalitet stiger. Det stiller stor krav til det anvendte måleudstyr. Udover at levere færdige plastkomponenter inkl. målerapporter, tilbyder Vink Plast også måleydelser som underleverandørarbejde – i alle materialer.

Nyt 5-akset bearbejdningscenter
Hos Vink Plast stræber vi altid efter at levere en høj kvalitet og at skabe værdi for vore kunder. Et af midlerne til at nå det mål, er at investere i den nyeste teknologi. Vi har netop investeret i et vertikalt 5-akset simultant bearbejdningscenter af mærket FlexMill 5 axis-LU620.

I starten af det nye år, er Vink Plast med andre ord klar til at levere halvfabrikata fra et nyt og - i logistisk henseende – effektivt lager, at levere avancerede plastkomponenter fremstillet i et innovativt 5 akset simultant bearbejdningscenter samt at levere en dokumenteret høj kvalitet med målerapporter – nu også GPS målinger. Dette naturligvis sammenholdt med alle de ydelser, vi hidtil har tilbudt vore kunder.

Læs mere på www.vink.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vink Plast ApS

Kristrup Engvej 9
8960 Randers SØ
Danmark
Vink Plast ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078