23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Matchmaking med estiske virksomheder 1. – 4. september

I forbindelse med Herning Industrimesse er 7 estiske virksomheder fra forskellige brancher interesserede i møde danske virksomheder. Mødet kan finde sted hos virksomheden selv, i forbindelse med messen eller på NordDanmarks EU-kontor i Aalborg.

De 7 virksomheder kommer fra forskellige brancher, og deltager alle på Herning Industrimesse. Derudover er de interesserede i at mødes med danske virksomheder med henblik på fremtidigt samarbejde. Som nævnt ovenfor er det ikke en betingelse, at mødet finder sted på selve messen. Herunder kan du se en præsentation af de 7 virksomheder.

Hvis du er interesseret i at mødes med en af virksomhederne kan du henvende dig hos Market Select på tel: 86 800 390 eller via email helle@marketselect.dk
Firmaer beliggende i Aalborg og omegn kan alternativt rette henvendelse til Henrik Sørensen, NordDanmarks EU kontor, på tel. 9931 1539 eller via email hso@aalborg.

1) MS Balti Trafo (Transformere)

MS Balti Trafo blev etableret i Estland i 1997 som datterselskab til Manfred Schmelzer GmbH i Tyskland. MS Balti Trafo designer og producerer mindre transformere – al produktion efter ordre. Firmaets force er deres store mix af transformere (600-700 forskellige typer), deres flexibilitet, kvalitet og evne til at arbejde tæt sammen med deres kunder som en yderst kompetent partner. MS Balti Trafo producerede 5 mio transformere i 2008. MS Balti Trafo har 140 ansatte og 90% af produktionen går til eksport – primært til Tyskland men også til resten af Vesteuropa, Skandinavien og de Baltiske lande. Primære kunder er Konecranes, den automotive industri, ABB, Husquarna og Esab.
MS Balti Trafo og Manfred Schmelzer har egen produktion i Indien og kan levere store ordrestørrelser til yderst konkurrencedygtige priser – samt de kan levere til fornuftige priser og med hurtig levering direkte fra Estland.

Product range:
Ferrite winding goods for power supply with switch frequencies from 20 kHz up to 300 kHz and 500 kHz up to 30 kVA
Customized and standrad 50hZ transformers, starting from 0.5 VA to 80 (max 100) kVA
Linear power supplies
3-Phase transformers
Chokes and toroidals (ring cores)
Custom special designs
All production managed in accordance with EN ISO 9001:2000
All products are made in accordance with the RoH directive 2002/95/EC

http://www.msbaltitrafo.ee/


2) Võru EMPAK (polstermøbler og læderovertræk)

Võru EMPAK er producent af polstermøbler af høj kvalitet. De producerer eget mærke, som de sælger til detailledet såvel som til kontraktsmarkedet – primært til hoteller - i de Baltiske lande samt i Finland.
Firmaet har envidere en stigende produktion af sædeovertræk i læder til biler, og de har netop investeret i en ny læderopskærings-maskine, for at øge produktionen til dette segment.

Võru EMPAK ønsker at øge deres ekport til Vesteuropa og søger samarbejde med dansk polstermøbelproducent, der måtte ønske at outsource produktionen/dele af produktionen til en kompetent estisk producent med 18 års erfaring.
Endvidere søger Võru EMPAK samarbejde med forhandler af sædeovertræk i læder til biler.

http://www.empak.ee


3) Ironsides Plus (svejsetunge stålkonstruktioner, underleverandørarbejde + fisketrawler & yacht)

Ironsides er underleverandør til den tunge industri; pulp & paper, mineindustrien, mashine and ship building, havnekonstruktion mm.
Ironsides har 70 ansatte, heraf er de fleste ingeniører og firmaet råder over 35 certificerede svejsere, 11 kvalificerede CNC-operatører og 5 kvalificerede malere.
Ironsides speciale er MIG/MAG/TIG svejsning, mashining, samling herunder montering af hydrauliske og pnumatiske systemer samt elektriske og automatiske systemer, sandblæsning, maling og testning.

Ironsides omsatte for 4,4 mio eur i 2008 og havde sidste år en vækst i bearbejdet materiale på 45%. Firmaet råder over 5500 m2 produkstionshal med 2 stk 5t overhead kraner, 30.000 m2 lagerhal til videre ekspansion, 10 km til havn, jernbane og lufthavn.

Firmaet byder sig ind som underleverandør til maskinbyggere, olie/offshore, marineindustrien, havneanlæg og andre industrier med svejsetungt arbejde.

Endvidere søger Ironsides samarbejde med en potentiel forhandler af en fisketrawler 60” og en yacht 53”, som firmaet har udviklet. Klik på nedenstående links for yderligere information

http://www.ironsides.ee/



4) K-print (Trykkeri)
K-Print er et mindre estisk trykkeri, der arbejder hurtigt og flexibelt sammen med et mindre udvalg af kunder primært i Baltikum, men firmaet har også lidt eksport til UK (Bellagroup) og Finland. K-print råder over 2 printere – (hhv 4/2-farvet printer) og firmaet søger opgaver i alle typer print på papir (katalog, brochurer, magazines mm) i størrelsesordenen 3.000-15.000 eksemplarer.
K-print tilbyder oversættelseopgaver i forbindelse med tryk af tekst på flere sprog. K-Print samarbejder med et netværk af oversættelsesbureauer og har eksempelvis for Bellagroup printet opgaver på 24 forskellige sprog.

K-print søger samarbejde direkte med store firmaer, med reklamebuerauer og med eksempelvis messearrangører.

http://www.k-print.ee/


5) Lajos (Speditør – køletransport)

Lajos er et speditørfirma med 64 ansatte. Lajos har internationalt samarbejde og opererer i dag i Belgien, Italien, Holland, Tyskland, Polen, Sverige, Finland, Danmark, Tjekkiet og de Baltiske lande. Lajos omsatte sidste år for ca 5 mio eur. Lajos råder over en flåde på 30 transportbiler, hvoraf 20 er certificerede i henhold til ”green car norm”. Flåden er af nyere dato og derfor også up-to-date. Lajos Ltd er fuldgyldigt medlem af ERAA.

Lajos søger samarbejde med danske speditører der har behov for transport af (køle)varer mod øst.

http://www.lajos.ee


6) Ferrel AS (Trailere med tippelad til landbruget)

Ferrel producerer og sælger en semi-trailer med tippelad og hydrauliske bremser til brug for transport af korn, træ mm. Traileren produceres i 3 længder (hhv 5620, 6470 og 7580 mm) med max bæreevne 10.000 kg, 12.400 kg og 14.500 kg.
50% af produktionen eksporteres til Sverige, Finland og Tyskland.
Ferrel har 50 medarbejdere
Ferrel søger samarbejde med producent eller forhandler af maskiner, udstyr til kvæg mm til landbruget

http://www.ferrel.ee/


7) BLRT Marketex (Stålkonstruktioner til havneudvidelser, offshore, havvindmølleindustrien, byggeri og store industrielle konstruktioner)

BLRT Marketex er Baltikums ledende stål og metal-bygger. BLRT Marketex blev etableret i 1991 og er en del af det multilaterale holding selskab BLRT Grupp der har været kendt indenfor skibsbygning siden 1912. BLRT Marketex leverer stål, rustfri stål og alu-konstruktioner og udfører turn-key projekter for store vesteuropæiske firmaer som Värtsilä, ABB, Fiskerstrand Verft, Stockholms Metro mm. BLRT Marketex’s kompetencer spænder fra stålkonstruktioner til fiskeopdrætssektoren, kran-konstruktioner, olie & offshore, byggeindustrien, havnebyggeri, industrielt udstyr, jack-up platforms og fundamenter til havvindmøller mm.
BLRT Marketex råder over 21.000 m2 produktionshaller, indendørs løftecapacitet op til 60 tons, samlet løftekapacitet på 150 tons samt en hydraulisk mobil platform med bæreevvne op til 214 tons for transport.
BLRT Marketex søger samarbejde med store firmaer indenfor vindenergi, havnebyggeri, metroudvidelser, industrielt byggeri mm.

http://www.marketex.ee

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Send til en kollega

0.047