23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød Enterprise Europe Network på HI 2009

Enterprise Europe Network hjælper virksomheder med at finde distributører, agenter og andre samarbejdspartnere i udlandet

Et Europa af muligheder på HI09
På Enterprise Europe Networks stand kan virksomheder møde erfarne rådgivere, der med udgangspunkt i den enkelte virksomhed, kan hjælpe med at afdække muligheder for samarbejdspartnere i det store udland, uanset om de søger traditionelt business-to-business samarbejde eller er interesseret i mere teknologi og innovationsorienteret samarbejde. På standen kan virksomheder desuden få information og rådgivning om markeder i andre lande, støttemuligheder til virksomhedens udviklingsprojekter og meget mere - alt sammen med udgangspunkt i virksomhedens ønsker og behov.

Virtuel matchmaking
På standen vil der være mulighed for virtuel matchmaking dvs. søge online i Enterprise Europe Networks databaser, som indeholder tusindvis af profiler på udenlandske virksomheder, der søger samarbejdspartnere. Virksomheder kan også få hjælp til selv at få oprettet en profil i databaserne for at søge samarbejdspartnere i udlandet. Både søgninger og oprettelse af egen profil er gratis.

Matcher virksomhedernes behov
Mange virksomheder er pt. meget fokuseret på at begrænse omkostningerne, men samtidig mindst ligeså interesseret i at skabe nye forretningsmuligheder – også udenfor landets grænser. Vi tilbyder en både nem og gratis service som imødekommer begge behov for virksomhederne. Vi er dagligt i kontakt med og på besøg hos virksomheder fra hele landet, men der er stadig mange, som ikke kender tilstrækkeligt til Enterprise Europe Network og de muligheder det tilbyder. Vi ser derfor frem til at komme i kontakt med rigtig mange, både besøgende og udstillende virksomheder på HI09”, fortæller projektleder Thomas C. Andersen fra Enterprise Europe Networks kontor i Herning.
Projektkonsulent Kaspar Nielsen fra Enterprise Europe Networks kontor i Næstved fortæller: ”Vi deltog tidligere på året med stor succes på Overfladedage i Odense Kongrescenter. Rigtig mange virksomheder gjorde brug af denne gratis mulighed for at få oprettet deres egen profil til søgning af udenlandske samarbejdspartnere. Vi håber med HI09’s størrelse at nå ud til endnu flere virksomheder på messen i Herning”.

Enterprise Europe Network har stand L9114.

Fakta om Enterprise Europe Network
Enterprise Europe Network er Europa Kommissionens officielle netværk til information og rådgivning af små og mellemstore virksomheder. Netværket blev etableret i starten af 2008 og består af over 500 organisationer med mere end 4000 erfarne fagfolk fordelt på 44 lande. Enterprise Europe Network er dermed det største netværk af sin art i verden. I Danmark er der 8 Enterprise Europe Network kontorer, der alle har det formål at hjælpe danske virksomheder med at forbedre deres konkurrence- og innovationsevne gennem samarbejde på tværs af grænser.

Virksomheder kan bl.a. få information og rådgivning omkring eksportmuligheder og om mulighederne for etablering i udlandet, hjælp til at finde udenlandske samarbejds- og projektpartnere (leverandører, distributører, producenter, teknologiske samarbejdspartnere osv.). Derudover besvarer Enterprise Europe Network spørgsmål omkring EU-regler og –lovgivning og EU’s tilskuds- og støttemuligheder. Virksomheder kan desuden få information og rådgivning om EU’s udbudsregler samt assistance til udformning af prækvalifikationsmateriale og tilbud.
Netværkets services er for alle små og mellemstore virksomheder med mod på det internationale.

For mere information: www.enterprise-europe.dk

De danske kontorer i Enterprise Europe Network er:
- Håndværksrådet, København
- Håndværksrådet International, Viborg
- Agro Business Park, Tjele i Jylland og Søndersø på Fyn
- Næstved-Egnens Udviklingsselskab A/S, Næstved
- EU-Center, Herning
- NordDanmarks EU-kontor, Aalborg
- AluCluster, Løgumkloster

Yderligere information
Information om Enterprise Europe Network og netværkets aktiviteter på HI09 kan fås ved henvendelse til Thomas C. Andersen på tlf. 9626 1133/20728908 eller på tca@eu-center.dk samt på stand L9114 i dagene 1.-4. september.

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Send til en kollega

0.031