23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pres på levering af dioxinanalyser

Dioxin-skandalen i Tyskland betyder, at der er et ekstraordinært pres på levering af analyseresultater. Eurofins Steins har mulighed for at tilbyde specielle leveringstider i særlige tilfælde. Kontakt laboratoriet for at høre nærmere.

Dioxin-skandalen i Tyskland, hvor der ved årsskiftet 2011 blev fundet et forhøjet niveau af dioxin i kød og æg, betyder, at der for tiden er et ekstraordinært pres på levering af analyseresultater. Eurofins Steins leverer dioxinanalyser til konkurrencedygtige priser – og vi har mulighed for at tilbyde specielle leveringstider i særlige tilfælde. Kontakt laboratoriet for at høre nærmere

Dioxin er en miljøgift, der stammer fra afbrænding af blandt andet affald og fra industrielle processer. Dioxin ophobes i kroppen og langtidseffekten er blandt andet øget risiko for kræft, nedsat reproduktionsevne og nedsat immunforsvar.

Dioxinindholdet i de tyske produkter menes at stamme fra dyrefoder, som er tilsat forurenet fedt. De tyske myndigheder har oplyst at det drejer sig ca. 3.000 tons fedt, som er solgt til ca. 25 forskellige tyske foderproducenter. Foderet er solgt til producenter af æg, kyllinger og svin fortrinsvis i Tyskland. Ifølge Plantedirektoratet er to partier dioxinforurenet foderblanding solgt til en fodervirksomhed i Danmark, der har anvendt foderet til sine egne tre avlsbesætninger med fjerkræ.

Eurofins analyserer for dioxin / furaner og dioxinlignende stoffer i fødevarer. Der er et stort pres på dioxinanalyser for tiden. Hvis man som producent eller importør planlægger at få udført dioxinanalyser for at skabe sikkerhed og berolige kunder og forbrugere, anbefaler vi at kontakte laboratoriet så hurtigt som muligt.

Eurofins Steins Laboratorium A/S
Ladelundvej 85
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87373010
P nummer: 1008700229

Send til en kollega

0.079