Stivelse til nedkølede fødevarer uden brug af mejeriprodukter søges
Amerikansk virksomhed indkalder forslag til stivelse til nedkølede fødevarer uden brug af mejeriprodukter søges. Helst skal produktet være baseret på tapioka, ris, havre og / eller spelt
Den søgte teknologi skal:
• Brug varme og mekaniske handlinger til at give den ønskede cremet konsistens
• Arbejde på slam på 5-15% stivelse eller mel
• Sikre mikrobiologisk sikkerhed af det endelige produkt
• Udarbejde et stof, der er hylde-stabil i 4 uger, når nedkøles til 8 °C.
• opnå den ønskede konsistens og undgå yderligere hydrocolloider (guar, xanthan, carrageen osv.) så meget som muligt
• kunne tilpasses variationer i stivelse blandinger
• Levere variabel kontrol af resultatets tekstur
PROFIL nr.: 09 US 87GA 3ERR
For yderligere oplysninger, kontakt dit nærmeste Enterprise Europe Network her
Se mange flere forretnings muligheder her
Henrik Sørensen
NordDanmarks EU-Kontor
9931 1539