23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vibocold præsenterer ny klimalastbil på Transport 2015

Vibocold udstiller ny CO2-neutral klimabil samt en række andre produkter inden for transportabel køl og frys på Transport 2015 i Herning.

Vibocold medbringer i bogstavelig forstand en stor nyhed, når Transport 2015 løber af stablen i MCH Herning 19. – 22. marts. Den viborgensiske køle- og frysevirksomhed er gået ind på markedet for specialopbygning af kølebiler og udstiller i den forbindelse en køle- /klimabil sammen med en række andre produkter inden for transportabelt køl og frys.

CO2-neutral klimabil
Klimabilen, der kan opleves på transportmessens udendørs område, er en af flere, som Vibocold er i gang med at levere til Region Nordjylland. Her skal bilerne transportere medicin rundt i landsdelen.

Bilen er bygget op over en Scania P280 LB 4x2, Euro 6, som er blevet monteret med en 43 m3 todelt klimakasse med trådløs temperaturovervågning. Foruden sin lastmæssige kapacitet udmærker klimabilen sig meget passende ved at være klimavenlig, idet den er udstyret med en 5-cylindret rækkemotor drevet på biogas, hvilket gør den nordjyske medicintransport CO2-neutral.

Inden for på messen kan man på Stand K8200 høre mere om, hvordan Vibocolds har løst specialopgaven for Region Nordjylland, og om de muligheder der i øvrigt er for opbygning af kølebiler samt isolering af varevogne.

Stand spækket med transportable køle- og fryseløsninger
Vibocold er kendt i vide kredse for virksomhedens store udbud af 12/24 volts køle- og fryseprodukter, og nyhederne omkring specialopbygning af kølebiler ændrer naturligvis ikke på det. Derfor vil virksomhedens stand også denne gang være fyldt med mobile køle- og fryseløsninger, som blandt andet omfatter:

- Transportable universalbokse med elektronisk temperaturstyring
- Klimakasser til transport af temperaturfølsomme produkter som medicin, blodprøver osv.
- Specialkonstruerede køle- frysekasser bygget efter mål og med flot finish. Isolerede paneler og indbygget køleanlæg. Mulighed for tilslutning til både 12/24V og 230V.
- Transportable varmekasser med elektronisk termostat og digital temperaturvisning. Ideel til catering ol. Med et varmetab på kun tre grader pr. time.
- Trådløs GSM-baseret temperaturlogger, der giver maksimal sikkerhed og stabilitet omkring egenkontrollen.

Vibocold A/S med hovedkvarter i Viborg er en af Danmarks førende aktører på markedet for transportable køle- og fryseløsninger. Vibocold er desuden totalleverandør og markedsleder inden for kommerciel køl og frys til blandt andre supermarkeder, Convenience-sektoren, cateringbranchen, laboratorier og sygehuse.

Vibocold A/S
Holstebrovej 101
8800 Viborg
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71383911
P nummer: 1002342217

Kontaktperson

UN
Uffe Nitschke
Salgskoordinator: Brugt - Demo - 12/24V
+45 87503437 un@vibocold.dk

Send til en kollega

0.079