23948sdkhjf

Styrk din fysiske butik med en webshop

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Erhverv

Har du en fysisk butik, som du ønsker at udvide med en webshop? Deltag i arrangementet Styrk din fysiske butik med en webshop og bliv klædt på til, hvordan du kommer godt i gang.

Styrk din fysiske butik med en webshop

Dansk Erhverv og IBIZ-center inviterer til morgenseminar den 13. maj, hvor du kan blive klogere på e-handel, og på hvordan du får den bedste webshop til netop din butik.

Tid: Onsdag d. 13. maj 2015 kl. 09.00 – 11.00
Sted: Teknologisk Institut, Teknologiparken, Kongsvang Allé, Aarhus
Tilmelding: www.danskerhverv.dk
Pris: Gratis deltagelse. Ved no-show opkræves et gebyr på 500 kr.

Om arrangementet
Den stigende e-handel har ændret kundernes købsmønstre og de fysiske butikker er i hård konkurrence med e-handlen. Men e-handel er også en unik mulighed for at styrke den fysiske butik ved at nå ud til flere kunder, og samtidig yde en unik kundeservice ved at være tilgængelig hvor og hvornår kunden har brug for det.

Hvad får du med hjem?
Arrangementet vil gennemgå forskellige aspekter af e-handel for detailhandlere og komme med konkrete råd til, hvordan du kommer i gang. Derudover kan du blive klogere på, hvordan man arbejder strategisk med sin webshop og få indblik i, hvordan en konkret virksomhed arbejder med e-handel.
Program:

08.30  Kaffe og netværk

09.00  Velkomst

09.05  Kom godt i gang
v. Sanne Schibsbye, konsulent, IBIZ-Center.
Sanne giver en introduktion til emnet og gode råd til, hvordan man kommer godt i gang med en webshop.

09.35  Strategiske overvejelser inden opstart af webshop
v. Lars Hedal, adm. direktør i Hesehus.
Lars præsenterer eksempler på virksomhedscases og indvier deltagerne i, hvilke strategiske overvejelser man bør gøre sig, inden den fysiske butik udvides med en webshop.
Hesehus er specialiseret i strategiske e-handelsløsninger og har nogle af Danmarks største virksomheder som kunder. Læs mere på www.hesehus.dk


10.25  Det gode eksempel
v. Josephine Hagger, e-commerce manager, Stof & Stil
Josephine fortæller om, hvordan man konkret arbejder med en webshop og giver indblik i, hvilke forskellige dele af virksomheden der skal integreres i arbejdet.

10.50  Afrunding og spørgsmål

Arrangementet er et samarbejde mellem Dansk Erhverv og IBIZ-Center, der er etableret af Styrelsen for forskning og Innovation og har til formål at yde uvildig it-vejledning til små og mellemstore virksomheder. Læs mere på www.ibiz-center.dk

For yderligere information kontakt politisk konsulent Mette Katrine Thorhauge på mkt@danskerhverv.dk eller telefon 33 74 62 81.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Erhverv

Børsen, Slotsholmsgade 1-3
1217 København K
Danmark
Dansk Erhverv

Send til en kollega

0.094