23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stop op og tænk – hvordan du bedst! Ny instruktionsfilm med 5 grundteknikker til lettere løft

Hvad er de 5 gode huskeregler, når der skal løftes ude i butikken? De kan nu findes i en kort instruktionsfilm på BAR Handels website hvordandubedst.dk.

BAR Handel gør det nemt at finde ”teknikken” til de forskellige løft!

Websitet hvordandubedst.dk er blevet gjort mere brugervenligt, så det er nemmere at finde netop den vejledning og information om løft, I har behov for.

På siden kan I gå ind og få mere detaljerede instruktioner i løft inden for de forskellige arbejdsområder, hvor der håndteres varer. Til hvert filmklip findes et instruktionsark, der kan printes ud til fx brug for instruktion eller til at hænge op på opslagstavlen.

Skal I på arbejdspladsen arbejde med, hvordan I bedst håndterer varer, kan I under ”Mere om løft” få vejledning om, hvordan I gennem arbejdets tilrettelæggelse, indretning af butik og inventar samt instruktion kan skabe gode arbejdsmiljøforhold, når I håndterer varer.
Her finder I også reglerne omkring løft, skub og træk.

hvordandubedst.dk er der lavet en oversigt over de tekniske hjælpemidler, som typisk bliver anvendt i detailhandlen, hvor I bl.a. kan læse om fordele, og om hvilke overvejelser, man skal gøre sig inden anskaffelsen.

Sæt fokus på den rigtige løfteteknik!

Vil I gerne sætte fokus på de gode teknikker hos jer, kan I nemt og enkelt lave en plakat, som kan hænges op, der hvor I løfter. I kan også printe plakaten ”STOP OP OG TÆNK”, som viser de 5 grundteknikker til lettere løft.

Dansk Erhverv
Børsen, Slotsholmsgade 1-3
1217 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43232010
P nummer: 1003073049

Kontaktperson

JB
Jesper Brønnum
Kommunikationskonsulent
+45 33746567 jeb@danskerhverv.dk

Send til en kollega

0.047