23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Agenter for personalerekrutterings søges til den britiske plejesektor

Anerkendt britisk rekrutteringsfirma inden for plejesektoren søger nye internationale agenter til at rekruttere egnede kandidater til den britiske plejesektor.

Der er et stigende behov for egnede kandidater til den britiske sundhedssektorer, derfor søger virksomheden partnere til at identificere egnede kandidater fra EU til at arbejde i den britiske plejesektor.

Virksomheden tilbyder en række personalemæssige løsninger til faste stillinger inden for enheder såsom sygeplejen, hjemmeplejen og institutioner for personer med indlæringsvanskeligheder. I de seneste syv år, har virksomheden leveret et stort antal uddannede personer til britiske arbejdsgivere, dette har været registreret plejepersonale, sygeplejestuderende, personale til ældrepleje, samt støttepersonale.

Virksomheden tilbyder skræddersyede personalemæssige løsninger til arbejdsgivere, career-building og rekrutteringsservice for ansatte i plejesektoren. Det er en fordel hvis partnerne allerede er engageret i international rekruttering.


For yderligere informationer kontakt.

Stephanie Tønner

South Denmark European Office // Enterprise Europe Network
Forskerparken 10, 5230 Odense M
Mob.: + 45 31 63 69 16
E-mail: stagiaire5@southdenmark.be
Web: www.southdenmark.be // [www.enterprise-europe.dk]www.enterprise-europe.dk

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Send til en kollega

0.025