23948sdkhjf

Pas på dine fødder – og ha’ en god arbejdsdag!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Erhverv

Efter en dag med gående og stående arbejde, kan man få ømme og trætte fødder. BAR Handel har derfor udarbejdet gode råd om, hvordan man passer bedst muligt på sine fødder, og hvad man kan gøre for at behandle og pleje dem godt.

Har du lyttet til dine fødder i dag?
Ved at være opmærksom på hvordan ens fødder har det, kan man tage problemer i opløbet. Forkert skotøj og pleje af fødder kan give gener, både på kort og langt sigt. Skævheder og fejlstillinger i fødderne kan forårsage overbelastning og smerter i led, sener og muskler i både knæ, hofter og ryg - Alt sammen noget der kan afhjælpes, hvis man lytter til sine fødder.

BAR Handel lancerer nu siden www.BAR-fod.dk
På BAR Handels nye webside kan man få gode råd til, hvordan man passer på fødderne. Man kan bl.a. læse om, hvad man skal være opmærksom på ved ens fødder, hvordan man plejer fødderne, og hvad man skal huske, når man køber nye sko.

Husk fodøvelserne
For at forebygge fejlstillinger er det en god ide at lave fodøvelser hver dag. Øvelserne på BAR-fod.dk er nemme at udføre, og nogle af dem kan laves på arbejde. Øvelserne styrker og holder fødderne smidige.

Sæt fokus på fødderne!
Vil I gerne sætte fokus på fødderne hos jer, kan I printe plakaten ”Lyt til dine fødder” med 10 gode råd, som kan hænges op, hvor alle medarbejdere kan se den. De 10 gode råd kommer også i en pjece, som kan udleveres til medarbejderne. Bestil det ved at skrive til info@barhandel.dk. Har I mulighed for det, kan I også downloade en film, som fx kan vises på et personalemøde.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Erhverv

Børsen, Slotsholmsgade 1-3
1217 København K
Danmark
Dansk Erhverv

Send til en kollega

0.078