23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få inspiration og gode råd om Omnichannel-strategier

Over 200 deltagere var med til at gøre Omnichannel-konferencen 2015, som blev afholdt hos Dansk Erhverv i Børssalen, til en dag fyldt med inspiration og videndeling. Vi har samlet de gode råd fra konferencen i et magasin om Omnichannel.

Dansk Erhverv afholdte i samarbejde med Sitecore, Networked Business Initiative og IT-Branchen en stor konference, d. 4. juni 2015, som satte fokus på udfordringer og muligheder ved omnichannel-strategier for handelsvirksomheder.

Dagen bød på indlæg fra blandt andre Magasin, TOP-TOY og Flügger, som alle kunne fortælle, at omlægning til omnichannel er en meget omfattende og krævende proces. Ikke desto mindre, er alle tre virksomheder godt i gang med at udvikle via de digitale muligheder og dermed imødekomme forbrugernes stigende ønske om, at virksomhederne skal kunne mere, end blot at være en detailbutik.

Derudover var der også lagt op til, at deltagerne selv bidrog med indspark ved borddebatten modereret af omnichannel-eksperter. Under borddebatterne blev pointer fra diskussionerne tweetet til moderator Rasmus Houlind, som derefter kunne bruge pointerne under paneldebatten.

Få alle de gode råd fra Omnichannel-konferencen og få selv inspiration til hvordan du kommer i gang i Det Danske Omnichannel Videnskompendium. Kompendiet kan hentes via dette link.

Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere kan er du velkommen til at kontakte Politisk konsulent Mette Katrine Thorhauge på mkt@danskerhverv.dk

Dansk Erhverv
Børsen, Slotsholmsgade 1-3
1217 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43232010
P nummer: 1003073049

Kontaktperson

JB
Jesper Brønnum
Kommunikationskonsulent
+45 33746567 jeb@danskerhverv.dk

Send til en kollega

0.078