23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Inspiration fra virksomheder i detailbranchen

Kunderne stiller større krav end nogensinde før til detailvirksomhederne. TrueCommerce hjælper detailvirksomheder med styrke deres forretning, og nu har vi nogle nye kundehistorier fra detailbranchen, som vi gerne vil dele med dig.

Nutidens detailkunder stiller højere krav end nogensinde før – til kvalitet, vareportefølje, priser, leveringstid og varens tilgængelighed..

Med disse krav fra kunderne vil det være en stor fordel for detailvirksomhederne, hvis de kunne øge deres effektivitet, styrke samhandelen i deres forsyningskæde og sikre levering af de rette varer på det rette tidspunkt.

TrueCommerce har i over 25 år hjulpet detailvirksomheder med at opnå væsentlige besparelser og øge effektiviteten i de afdelinger, der er ansvarlige for indkøb, forsyningskæder og bogholderi.

Læs her, hvordan andre virksomheder i detailbranchen har opnået store fordele:

JML: JML er en britisk producent af forbrugsvarer i alle kategorier, herunder skønheds- og helseprodukter, værktøj, isenkram og andet udstyr til hjemmet, som de sælger via deres forskellige kanaler i over 70 lande. JML har valgt en Managed EDI Service fra TrueCommerce og har dermed fået adgang til et globalt samhandelsnetværk. TrueCommerce står for al drift og support af løsningen. Læs historien her.

BWG Foods: Den førende britiske detailkæde BWG Foods ønskede at effektivisere sin forsyningskæde og henvendte sig derfor til TrueCommerce. Indtil da havde de primært udvekslet forretningsdokumenter manuelt med deres samhandelspartnere, hvilket er dyrt og indebærer risiko for fejl og forsinkelser. TrueCommerce har nu automatiseret samhandelen med alle led i BWG Foods' forsyningskæde, hvilket har styrket deres forretning. Læs historien her.

Gosh Cosmetics: Danske Gosh Cosmetics udvider konstant antallet af danske og udenlandske samhandelsspartnere, hvilket skaber store og komplekse mængder af data. TrueCommerce har hjulpet Gosh med at fjerne manuelle arbejdsgange i forbindelse med f.eks. ordreindtastning, så de sparer tid og omkostninger - desuden er løsningen skalerbar og understøtter Gosh's vækst. Læs historien her.

Savage and Whitten: Den førende britiske grossist Savage and Whitten Wholesale Ltd. ønskede en samarbejdspartner, som kunne strømline deres administrative processer - og i særdeleshed deres enorme mængder fakturaer, som de ønskede at håndtere elektronisk. Med TrueCommerce EDI fik de tid og ro til at fokusere på deres kerneforretning. Læs historien her.

Truecommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33776349
P nummer: 1016968311

Kontaktperson

AGW
Anita Godsk Waaben
Marketing Manager
+45 51205524 Anita.Waaben@truecommerce.com

Send til en kollega

0.047