23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Navneskilte til professionel brug i din butik

Navneskilte i høj kvalitet til medarbejdere, der repræsenterer din butik i forbindelse med deres daglige arbejde eller på messer og udstillinger. Nemt at udskifte navn med udskiftelige indstik der printes på din almindelige printer.

Gør et godt førstehåndsindtryk med professionelle navneskilte.

Med Avery by BadgePoint navneskilte får du badgeholdere af højeste kvalitet, flot design og med den kraftige, patenterede Smag®-magnet så navneskiltet kan sættes på tøjet uden at ødelægge stoffet. Badgeholderne fås i fire flotte designs med magnet, samt i to designs med clips og nål.

Indstik til badgeholderne udskiftes nemt så selve holderen kan genbruges når der kommer nye medarbejere, og logo, navn og stillingsbetegnelse opsættes nemt med Averys gratis skabeloner eller online værktøj, og printes direkte på jeres almindelige printer, og med den patenteret Quick & Clean™-teknologi sikres skarpe kanter når indstikkene knækkes ud af arket.

Udover navneskilte til medarbejdere har Averys sortiment af navneskilte også et sortiment af selvklæbende navneetiketter og navneskiltesæt til print eller håndskrift, der er ideelle til messer, seminarer, konferencer og andre arrangementer, samt praktiske armbånd du selv kan printe på.

Alle produkterne kan printes i din almindelige printer, og er nemme at tilpasse med fx logo, navn, stillingsbetegnelser og meget mere med Avery's gratis skabeloner og online software løsning 'Avery Design & Print".

Se hele sortimenet og læs mere om de enkelte produkter på Averys website.

Avery Nordic
Theilgaards Allé 4
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15512415
P nummer: 1018439081

Kontaktperson

AMR
Anne Mette Rasmussen
Marketing Manager Nordic
+45 70101800 arasmussen@avery.com

Send til en kollega

0.093