23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Højisolerende hurtigport letter vareflow og energiforbrug

Ny højisolerende hurtigport fra DAN-doors er skræddersyet til fryselagre. Den mindsker energiomkostninger og sikrer optimal logistik - også hos Hørkram Foodservice A/S.

Når en professionel grossistvirksomhed som Hørkram Foodservice A/S skal bygge nyt, allierer de sig med rådgivende eksperter. Hovedentreprenøren Amatech A/S har solid erfaring med innovativt industribyggeri, og kender om nogen til de udfordringer og krav industrien står over for på et konkurrencepræget marked. Som specialist i adgangspartier til frost- og kølerum blev DAN-doors inddraget i projektet. Det har resulteret i en højkvalitetsløsning, der hurtigt tjenes hjem i besparelser på energi og fleksibel logistik.

Stabile temperaturer

DAN-doors har udviklet en ny højisolerende hurtigport, der skaber optimale forhold i fryse- og kølelagre. Porten er netop installeret i fire eksemplarer i Hørkrams frysedistributionslager i Hørning uden for Aarhus. Hurtigportene adskiller fryselager og distributionshal og med en temperaturforskel på 35 grader mellem de to områder stilles store krav til portmateriellet. Den nye hurtigport fra DAN-doors er optimal til den slags industrimiljøer, fordi den har unikke egenskaber både hvad angår isolering og hastighed.

Forbedret logistik og store besparelser
Hurtigporten består af en 80 millimeter tyk portdug med isoleringsbatch. Porten åbner med en hastighed på 2,0 meter pr. sekund og lukker på 3 sekunder. Det betyder, at man reducerer træk og energitab og samtidig skaber rigtig gode forhold for logistikken. For Hørkram, der leverer fødevarer til kantiner og cateringvirksomheder landet over, betyder det optimale driftsforhold, og en betydelig reducering af det årlige energiforbrug. Beregninger har vist at Hørkram sparer 60.000 kw årligt for hver af de fire ny installerede porte. De store besparelser giver en tilbagebetalingstid på maksimalt tre år. Minimale vedligeholdelsesomkostningerne er de nye hurtigporte en rigtig sund og bæredygtig investering.

Optimering af driften
Samarbejdet med Amatech er ikke et enkeltstående tilfælde. DAN-doors oplever i stigende grad at blive involveret i større industribyggerier inden for eksempelvis fødevare- og medicinalindustrien, både i ind- og udland. I den slags nybyggerier stilles store krav og alle elementer og delkomponenter skal bidrage til en optimal og effektiv fremtidig drift i virksomheden. Med mange års erfaring og en indgående indsigt i industriens behov, kan DAN-doors agere som rådgivende specialist og producent af specialtilpassede løsninger, der er med til at optimere driften.

Dan-doors a-s
Industrivej 19
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71283011
P nummer: 1002339436

Kontaktperson

Kasper Boeriis
Project coordinator
+45 87938725 kbo@dan-doors.dk

Send til en kollega

0.125