23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Inventarland leverer til stort Aarsleff Rail projekt

Inventarland leverer og monterer kontorer, omklædning og kantine til medarbejderne fra Aarsleff Rail som står for stor jernbanerenovation i Hinnerup.

I Hinnerup nordvest fra Århus har Inventarland leveret og monteret kontormøbler til flere containere med kontormoduler opsat af GSV. Samarbejdet mellem GSV og Inventarland er til et projekt ledt af Aarsleff Rail, som skal stå for en gennemgående renovering og elektrificering af en jernbanestrækning. Projektet forventes at tage 3 år.

 

 Ordentlige forhold for medarbejderne

Inden projektet kunne gå i gang har der derfor skullet opbygges arbejdspladser til de 52 medarbejdere, som de næste 3 år vil have adressen i Hinnerup som arbejdsplads. Salgsdirektør Mikkel Andersen fra Inventarland forklarer, at der har været fokus på at give medarbejderne på pladsen de bedst mulige forhold.

 ”Der er mange togbaner i Danmark og disse skal naturligvis holdes vedlige, samtidig skal de mennesker, der arbejder med vedligeholdelsen, have nogle ordentlige forhold i form af gode kontorer, omklædning, kantine og mødelokaler”.

 Aarsleff Rail har stor erfaring med alle typer af arbejde omkring jernbanespor, GSV har leveret og opsat pavilloner og kontormoduler, så medarbejderne på pladsen kan få tag over hovedet, og Inventarland har sørget for at fylde disse moduler med alt indenfor kontormøbler. Der er blevet arbejdet på højtryk, så medarbejderne mandag morgen d. 17. januar kunne møde op til færdige kontorer og gå i gang med deres arbejde. De har nu mulighed for at trække sig tilbage og arbejde på kontoret, spise en velfortjent frokost, holde møder, klæde om og lignende i deres kontormoduler på deres nye arbejdsplads.

 

Vi laver hele løsninger til gode priser

Hvad kan vi hjælpe dig med? Hvis du skal i gang med et projekt står vores dygtige indretningskonsulenter klar til at besøge dig, og vi tilbyder altid en ekstra service. De lytter til dine ønsker og hjælper dig med at finde den rigtige løsning til den rigtige pris. Det er uanset om projektet er et mødelokale, 4 arbejdspladser eller indretning af en hel bygning. Kontakt os til en uforpligtende samtale på indretning@inventarland.dk eller 70 10 10 13. Ellers kan du besøge vores projektafdeling og se vores tidligere cases. 

Inventarland A/S
Trafikcenter Allé 12
4200 Slagelse
Slagelse Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33261381
P nummer: 1003163879

Kontaktperson

Helena Hansen
Driftschef
+45 58550716 shh@inventarland.dk

Send til en kollega

0.031