23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få op til 135.000 kr. i tilskud til eksportrådgivning

På dette webinar gennemgår vi din mulighed for at søge tilskud til en ekstern rådgiver med speciale i din virksomheds eksportudfordring.

Med en ekstern rådgiver kan du få værdifuld og opdateret viden, som hjælper dig med at tilpasse din eksportstrategi til næste niveau, afklare dit potentiale eller løse konkrete "her og nu"-udfordringer. Du kan f.eks. få hjælp til markedsanalyser og afklaring af dit potentiale på et givent marked, din internationale kommunikationsstrategi, konkurrentanalyser samt kundeafsøgning, salgskanaler, etablering i udlandet mv.

På webinaret gør vi det let for dig at vælge den løsning, der passer bedst til din virksomheds behov, og vi vil gennemgå krav og give gode råd til din ansøgning.

Hvem kan deltage?
Virksomheder med 5-249 ansatte med under 50 mio. € i omsætning og som har fokus på at vækste via eksport.

Program:

  • Tilskudsmuligheder til ekstern rådgivning
  • Hvilke opgaver er tilskudsberettigede
  • Hvilke krav skal du opfylde
  • Hvordan ansøger du

Vi bruger max en time, og der vil være god tid til at stille spørgsmål.

Når du har deltaget på webinaret:
... så kan du: Vurdere om din virksomhed har mulighed for at søge tilskud til en ekstern rådgiver.

... så ved du: Hvordan du konkret får startet din ansøgning, hvilke opgaver der er tilskudsberettigede, og hvordan hele forløbet fra ansøgning til afslutning af projektet forløber.

... så har du fået: En mulighed for at få løst dine vigtigste eksportudfordringer, så du kan tage din eksport til næste niveau.

Tilmelding
Vi afholder webinaret Få op til 135.000 kr. i tilskud til skræddersyet eksportrådgivning d. 29. april fra 8.30.9.30: Klik her for at tilmelde dig

Hos Erhvervshus Midtjylland er vi altid klar til at inspirere dig med ny viden, så du kan udvikle og vækste din virksomhed. Derfor holder vi løbende nye og spændende arrangementer, som du finder på vores eventside.

Se alle vores aktuelle tilbud her

Erhvervshus Midtjylland
Åbogade 15
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30089456
P nummer: 1012868401

Kontaktperson

KK

Send til en kollega

0.063