23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Royal Unibrews specialøl-univers i MENY vinder fornem pris

Danskernes interesse for specialøl er eksploderet de senere år - og det samme er udvalget af mærker og øltyper. Manglende overblik, overskuelighed og inspiration var en udfordring i MENYs specialøl-kategori.

”I forbindelse med et stort instore projekt på specialøl i samarbejde med vores kunde Dagrofa har pr trading været en uvurderlig partner i at sikre en stærk eksekvering i mere end 100 MENY-butikker.”
Allan Rosborg, Head of Customer Marketing, Royal Unibrew

MENYs succesfulde udrulning af deres nye specialøl-koncept vækker begejstring hos både Dagrofa og Royal Unibrew. Det kreative koncept, som blev udviklet af Visuality, sikrede Royal Unibrew MLDK’s Shopper Marketing Excellence Prisen 2022 og har været med til at øge Menys markedsandel i kategorien.

Hos pr trading ønsker vi Royal Unibrew et stort tillykke med prisen og takker Meny og Visuality for et stærkt samarbejde!

Læs hvordan vores bidrag var med til at realisere projektet 

Skal du lancere et nyt koncept og ønsker sparring, så tøv ikke med at kontakte os på 44 95 33 22. Vi hjælper med projektstyring, udvikling og implementering og garanterer, at du kommer sikkert i mål med dit projekt.

 

pr trading a/s
Måløv Værkstedsby 1
2760 Måløv
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42760919
P nummer: 1001830595

Send til en kollega

0.047