23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MK1 Pallelaster fra DAN Palletiser til Allinson Flour

Med en lejet pallelaster fra DAN Palletiser er tunge, manuelle løft ved håndtering af de mange melposer elimineret ved Allinson Flour i Enfield, England.

Der produceres årligt mere end 10.000 tons mel hos Allinson Flour. Allinson Flour producer mel og gryn, og har været et kendt varemærke i England siden begyndelsen af det 20. århundrede. Der har eksisteret et mangeårigt samarbejde mellem Associated British Foods, som ejer Allison Flour, og DAN Palletiser - og da DAN Palletisers enkle, lejebaserede tilbud udkonkurrerede en robotløsning, faldt valget hurtigt på en traditionel MK1 pallelaster.

Flexibel løsning
Med den lejebaserede løsning reduceres omkostningerne, idet de månedlige udgifter til 1 medarbejder på to skift faktisk overstiger det, det koster at leje en MK1 pallelaster.

”Vi er meget tilfredse med den lejebaserede løsning fra DAN Palletiser. Vi skal ikke investere og har ingen udgifter til vedligehold, kun de løbende driftsudgifter. En anden gevinst er det forbedrede arbejdsmiljø, som maskinen medfører”, forklarer fabrikschef Michael Dalton.

Allison Flour producerer poser af mel i forskellige størrelser - 0.5 kilo, 1 kilo og 3 kilo. MK1 maskinen palleterer 80 poser i minuttet, hvilket svarer til 4.5 tons i timen eller 36 tons pr. skift.

Økonomi, kapacitet og driftssikkerhed var de væsentligste faktorer i forbindelse med valget af MK1 pallelasteren. En væsentlig fordel mere er det forbedrede arbejdsmiljø, hvor de tunge, manuelle løft nu ikke mere er en belastning for medarbejderne.

“Det er en meget fleksibel løsning. Der kræves ingen investering og vi kan altid levere pallelasteren tilbage eller købe den”, siger fabrikschef Michael Dalton. Lejeaftalen inkluderer fragtomkostninger, montage og indkøring, 8 timers træning af maskinoperatører, et årligt serviceeftersyn, reservedele og online assistance.

Skal vi hjælpe dig med at finde en palleteringsløsning, som kan passe ind i din produktion? Så tøv endelig ikke med at kontakte os.  Vores specialiserede medarbejdere er klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig!

Tlf.: +45 5838 2193
E-mail: sales@dan-palletiser.dk
www.dan-palletiser.dk/

Vi har mere end 40 års erfaring med produktion og udvikling af palleteringsrobotter til mere end 30 industrier verden over - det har gjort os til specialister i at sætte vores kunders produkter på paller!

Dan Palletiser A/S
Industrivej 12
4241 Vemmelev
Slagelse Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38776746
P nummer: 1022628379

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047