23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sydsjællandsk kommune har sparet 26.000 mopper

Sydsjællandsk kommune har sparet miljøet for 26.000 mopper ved at skifte over til en mere bæredygtig løsning. Læs mere her og tilmeld dig vores webinar hvor du vil høre hele historien.

Vileda professional hjalp i 2022 en større sydsjællandsk kommune med at finde en løsning hvorpå de kunne spare dem selv og miljøet for 26.000 mopper over en periode på 4 år. 

Denne historie og meget mere vil vi fortælle om på vores webinar som løber af stablen både den 28. februar kl 13 og den 1. marts kl 9.

Klik her for at tilmelde dig 

Webinaret afholdes af Vileda Professional og forventes af tage maks. 45 min. Det henvender sig til både kommunale og private indkøbere, forhandlere og grossister m.fl.
 
Vi øser ud af vores erfaringer og giver dig vores bud på:

  • Bæredygtige indkøb af rengøringsrekvisitter - er mere end Svanemærkningen.
    Hør hvad du ellers kan kigge efter.
  • Mopper, klude og spande i genbrugsplast. Hør kort om produktionen med genbrugsplast og bliv klogere på hvad det har at sige for holdbarheden, effektiviteten og brugen.
  • Kundecases og regneeksempler: Hør hvordan en kommune sparede miljøet for tusindvis af brugte mopper ved at fokusere mere på holdbarheden. Se også regneeksempler på, hvordan vandforbruget kan nedsættes markant og de andre skjulte syndere som belaster miljøet.
  • Grøn tankegang i dagligdagen – Få gode råd til bedre bæredygtighed via holdbarhed, vand- og kemiforbrug og korrekt kassering.


Vi krydrer med eksempler på bæredygtige produkter fra Vileda Professional og information om kommende udvidelser og opgraderinger af sortimentet.
 
Vi glæder os til at se dig!

Grønne hilsner fra Vileda Professional

Vileda Professional
Tune Parkvej 5
4030 Tune
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15188286
P nummer: 1000876999

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048