23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stort opkøb: TITAN Containers køber ALPHA Containers

TITAN Containers opkøbte tirsdag den 31. januar 2023 ALPHA Containers A/S, og ALPHA Containers bliver dermed en del af den globale virksomhed TITAN Containers, som har hovedsæde i Taastrup.

ALPHA Containers fortsætter under eget navn, og virksomheden drives videre fra kontoret i Aarhus.

Direktør i TITAN Containers Layland Barker siger:

 “Jeg er mere end taknemmelig for, at opkøbet faldt på plads. Jeg ved, at vi nu står endnu stærkere på det danske marked, og sammen kommer vi til at øge vores markedsandel i Danmark yderligere. Tina og resten af ALPHA-teamet har ydet en fremragende indsats gennem mange år, og deres tilgang til kundeservice, ordentlighed og kvalitet passer som fod i hose med vores værdier hos TITAN Containers. Nogle meget spændende år venter os, det er jeg ikke et sekund i tvivl om. Et stort velkommen til Tina og resten af de dygtige ALPHA-medarbejdere skal lyde fra mig og hele TITAN-familien. Vi er nemlig som en familie hos TITAN, og derfor var det også vigtigt for mig, at værdierne hos både køber og sælger er præcis de samme”.

 Også Tina Ruskjær, som er Regional Manager – tidligere ejer og direktør – i ALPHA Containers, er glad for opkøbet:

 “Vi havde i knap et års tid gået og overvejet, om det var tid til at blive en del af noget større. Da vi begyndte dialogen med TITAN Containers, var det åbenlyst, at både tidspunktet og kemien var rigtig, og at TITAN Containers var den oplagte køber. Jeg er stolt af vores rejse indtil videre og glæder mig virkelig meget til næste kapitel sammen med de mange dygtige TITAN-medarbejdere rundt omkring i hele verden. Når vi nu er en del af en global virksomhed, kan vi fokusere endnu mere på vores kerneydelser, som blandt andet er containere i topkvalitet, kundeservice og ikke mindst hurtig levering – fordi vi nu får adgang til markant flere containere, depoter og lastbiler. Alt sammen til fordel for kunderne.”

Læs meget mere om transaktionen her: https://www.alphacontainers.dk/alpha-containers-solgt-til-titan-containers/

Om TITAN Containers A/S: TITAN Containers er både i Danmark og globalt en stor spiller inden for udlejning og salg af containere. De har kontorer i 20 lande, har knap 200 ansatte og mere end 60.000 containere. Virksomheden er grundlagt af direktør Layland Barker.

 Om ALPHA Containers A/S: ALPHA Containers har fokus på udlejning, salg og specialindretning af containere til både private og erhverv i Danmark. Virksomheden har eksisteret siden 1998. ALPHA Containers modtog i 2022 en Børsen Gazelle-pris.

ALPHA Containers A/S
Vandvejen 7
8000 Aarhus C
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29201056
P nummer: 1011886317

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063