23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fuldautomatisk pallelaster håndterer 1350 produkter i timen

I Odense ligger Unilever fabrikken, som palleterer de personligpleje produkter som Dove, Rexona, Neutral men også madvarer som Magnum og Ben & Jerry’s. DAN Palletiser leveret en fuldautomatiskløsning til at håndtere de mange produkter i dagligdagen

Pallelasteren som DAN Palletiser har leveret, er en MK1 pallelaster. Denne pallelaster håndterer dagligt forskellige størrelse kasser samt vakuumpakket varer. Kasserne bliver også palleteret på forskellige størrelse paller – både EUR, halvpaller, kvartpaller og industripaller. I videoen til højre kan man se, at der bliver palleteret fire kvartpaller på samme tid. Ydermere er der også integreret en arkpålægger i pallelasteren, som skal ligge papir mellem hvert lag af palleteret varer – og dette skal gøre at varerne står mere stabilt under palleteringen.

Fakta om MK1 pallelateren

MK1 er en modular pallelaster, som ikke kræver meget plads i en produktion – og pallelasteren vil altid blive tilpasset 100% til produktionen. Den kan laves både semi- og fuldautomatisk i sin palletering af forskellige varer. Derudover bliver pallelagene automatisk justeret til, så de altid vil stå lige på pallen. Den kan håndtere mange forskellige produktkategorier, og i mange forskellige størrelser og former.

En pallelaster fra DAN Palletiser kan give et forbedret arbejdsmiljø, og dermed nedbringe nedslidningen af medarbejdere. Derudover har den et reduceret støjniveau. 

Kontakt os, hvis du vil vide mere om pallelastere til din produktion.  Vores specialiserede medarbejdere er klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig!

Tlf.: +45 5838 2193
E-mail: sales@dan-palletiser.dk
www.dan-palletiser.dk

Vi har mere end 40 års erfaring med produktion og udvikling af palleteringsrobotter til mere end 30 industrier verden over - det har gjort os til specialister i at sætte vores kunders produkter på paller!

Dan Palletiser A/S
Industrivej 12
4241 Vemmelev
Slagelse Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38776746
P nummer: 1022628379

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032