23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Centralstøvsugeranlæg til produktionshal til frøproduktion

Vikima Seed har bygget ny produktionshal og vil i den forbindelse have etableret en ny centralstøvsuger, som effektivt kan rengøre produktionsmaskiner mellem de forskellige produktionsbatches, så der sikres en høj produktkvalitet og hygiejne.

Ved 2 maskiner, hvor rengøringsbehovet er stort, ønsker Vikima slangeruller monteret for at lette arbejdsgangen og undgå risikoen for faldulykker på grund af slanger, der ligger og flyder på gulvet. Da der ofte udsuges store mængder af fint organisk støv, vil Vikima have en eksplosionssikret løsning, så risikoen for støv-eksplosioner elimineres.

Der er monteret et potentialudlignet stålrørsystem, hvortil der er monteret 2 rengøringsudtag med slangeruller, som med pneumatiske skydespjæld åbner og lukker for suget samt 5 rengøringsudtag med klapventil. Slangerullerne giver startsignal via pressostater og klapventilerne via microswitches. Når første slange rulles ud eller første klapventil åbnes, starter anlægget. Anlægget er bygget med cyklon forudskiller, som via pneumatisk styret klap tømmer materialet i en eksisterende redler og en centralenhed med filter med pneumatisk rensefunktion og eksplosionsaflastning, samt turbopumpe og automatiktavle med Siemens PLC. Løsningen er leveret som state-of-the-art.

Se hele referencen på vores hjemmeside.

Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 65
2670 Greve
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31588685
P nummer: 1014551847

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078