23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød BlueEvolution på Cateringmesse Nord i dag på stand 189

Kom og se hvordan BlueEvolution i én arbejdsgang fuldkommen ændrer rengøringen med en super effektiv, meget miljøvenlig rengøringsproces uden kemikalier samtidig med, at man opnår et meget højt hygiejneniveau.

BlueEvolution ændrer fuldkommen rengøringen ved at understøtte en super effektiv, meget miljøvenlig rengøringsproces samtidig med, at man opnår et meget højt hygiejneniveau.

BlueEvolution gør rent og desinficerer uden brug af kemikalier og meget lidt vand.

BlueEvolution består af 3 forskellige maskiner, der leveres sammen med specielt udviklede mundstykker, der på hver deres måde effektivt rengør utrolig mange forskellige overflader og vanskelige områder, der i traditionel rengøring vil kræve kemikalier og meget vand. Det efterlader områderne våde, hvilket gør genstart af produktionen langsommelig. BlueEvolution efterlader en overflade, der er tør og klar til produktion, og alt er klaret i én rengøringsproces.

BE-Belt kan anvendes til effektiv rengøring af transportbånd helt uden stop og demontering af båndet. Den rengør/desinficerer båndet, og efterlader det tørt i en fart og begrænser dermed tiden, hvor produktionen ikke kører.

Se video med BE-Belt.

Vi vil meget gerne komme og vise dig hvordan BlueEvolution virker, for du vil blive overrasket over, hvor rent der kan blive, dér hvor du måske har opgivet at komme rigtig i bund eller har haft svært ved at komme til.

Ring til os på 61 279 379,  skriv en mail til info@dansk-procesventilation eller kontakt os via online formular for at lave en aftale om en gratis demo.

Du kan se mere på vores hjemmeside om BlueEvolution og også se alle maskinerne og rengøringstilbehøret på vores webshop.

Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 65
2670 Greve
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31588685
P nummer: 1014551847

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047