23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Farvel til en kvart million Euro

Lave vedligeholdelsesomkostninger og høj energieffektivitet sikrer DAN-doors stor ordre til nyt frostrumslager ved Exxit59

Om få uger overtager Nagel-Group nøglerne til deres nye frostrumslager ved Vejle, som er indrettet med en lang række løsninger fra den danske dørproducent, DAN-doors.

Nagel-Group har gode erfaringer med DAN-doors’ løsninger fra deres logistikcentre i Tyskland, og det er særligt to ting, der har fået den tyske transportgigant til at pege på DAN-doors som dørleverandør til deres danske lokationer:

DAN-doors har bygget sin forretning på at minimere kundernes udgifter til drift og vedligehold. Det ved Nagel-Group, som i en længere årrække har benyttet sig af løsninger fra den danske dørproducent til deres tyske logistikcentre, og det er særligt fraværet af den faste kvarte million Euro til reparationer og service, der har fået Nagel til at pege på DAN-doors som leverandør af døre og porte til deres logistikcentre i Danmark.

 Samtidig er portenes fremragende energibesparende egenskaber attraktive, og Per Pedersen, som er salgschef ved DAN-doors, fortæller:

”Nagel-Group kender vores løsninger. De har gode erfaringer med vores højisolerede High Speed porte, som kan bruges i køle- og frostrum uden ekstra skydeport til nattetimerne. Det er en løsning, der er særligt attraktiv til logistikcentre med frostrum, hvor både den høje isoleringsevne og den lynhurtige åbne- og lukkehastighed reducerer åbningstiden og minimerer kuldetabet, hvilket bidrager til et lavere energiforbrug. Samtidig sikrer det en smidig og effektiv trafik,” forklarer han.

 Høj driftssikkerhed og store besparelser

Påkørsler i logistikcentre er svære at undgå, når der gennemføres mange tusinde gennemkørsler dagligt. For Nagel-Group var det ensbetydende med meget høje udgifter til reparationer i deres tyske logistikcentre – udgifter som udeblev, da de skiftede til DAN-doors’ isolerede High Speed porte.

”En af de ting, man gerne vil undgå i logistikcentre, er nedetid på grund af en skadet port”, siger Per Pedersen. ”Nedetid reducerer effektiviteten, og det er dyrt. Hvis porten tilmed står åben og ikke kan lukkes, sker der et stort kuldetab, og det er også dyrt - og så kommer reparation oveni. Vores isolerede High Speed port er ekstremt robust og går ikke i stykker, hvis den bliver påkørt af en truck. Portdugen skubbes ud af karmbenene og kan nemt skubbes tilbage igen – uden nedetid og uden serviceudgifter. Nagel-Group oplevede, at de faste 250.000 Euro til reparationer udeblev, da de skiftede til DAN-doors’ isolerede High Speed porte, så det var slet ikke til diskussion, at de samme løsninger skulle installeres i frostcentret ved Exxit 59”.

High Speed porte, brandskydeporte, røgventilation og alt det midt imellem

Hvad der til at begynde med var en ordre på syv isolerede High Speed porte, blev til en komplet serie af løsninger til køle- og frostrum. Udover de store High Speed porte på henholdsvis 3 x 4 og 4 x 4,5 meter, har DAN-doors leveret brandskydeporte, branddøre, røgventilation og ståldøre – alle til frys – samt overtryksventiler til fryseren. Alle løsningerne er udstyret med avanceret adgangskontrol, som både sikrer smidig trafik og sikkerhed for centrets brugere.

Læs flere nyheder på DAN-doors' hjemmeside www.dan-doors.dk

Er du nysgerrig efter at høre mere om vores ydelser og løsninger?

Ring til os på 87 93 87 00
eller send en mail på dd@dan-doors.dk

Vi hjælper blandt andet følgende brancher i dag:

Lager og logistik 
Fiskeri
Slagteri 
Mejeri 
Fødevarer og levnedsmidler 
Teater og kultur 
Sundhedsinstitutioner 
Medicinal og mikrobiologi
Butikker og indkøbscentre 
Hoteller, restauranter og køkkener
Skoler og uddannelse 

 

    

Dan-doors a-s
Industrivej 19
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71283011
P nummer: 1002339436

Kontaktperson

DA
Dorte Ankerstjerne
dan@dan-doors.dk

Send til en kollega

0.031