23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Global Wind Academy digitaliserer for at vokse international

I takt med sikkerhedsvirksomhedens internationalisering vokser behovet for digitalisering. Virksomheden har søgt og fået tilskud fra SMV:Digital puljen for 2. gang.

En pallette af sikkerhedskurser indenfor bl.a. brand, redningsøvelser og førstehjælp til vindmøllebranchen. Det tilbyder Global Wind Academy ApS med uddannelsescenter på kajkanten i Struer samt træningslokation i Holstebro og Ho Chi Minh.

Sidste år rundede virksomheden 2000 solgte kurser, så der er en strøm af kursister at holde styr på i virksomheden, som har 31 fastansatte og timelønnede.

Derfor var virksomheden straks interesseret, da Helle Toftgaard fra Erhvervshus Midtjylland foreslog at søge tilskud til digitalisering fra SMV:Digital puljen.

”Digitalisering er især vigtig nu, hvor vi ekspanderer internationalt, og også har startet et træningscenter i Vietnam i 2021”, siger medstifter og direktør Per Lapholm Christoffersen.

Han startede virksomheden i 2014 sammen med Mikkel Lund for at få mere sikkerhed ind i vindmøllebranchen. Dengang så de et behov for sikkerhedstræning af montører og startede et samarbejde med Uddannelsescenter Holstebro om skræddersyede kurser.

I dag sælger de kurser i stort tal, og det stiller krav til virksomhedens booking-system. Derfor søgte Global Wind Academy sidste år digitale pulje-penge for anden gang for at få opdateret bookinger og administrationssystem. Og forbedringen er mærkbar.

”Tidligere har vores arbejdsgang været ret tung administrativt, men i dag skal der blot et par klik til at sende information til en kursist, om at et kursus er rykket til en ny dato. Og det letter os”, påpeger Per Lapholm Christoffersen.

Sammen med den rådgiver, som Global Wind Academy har fået tilskud til gennem SMV:Digital, har de videreudviklet it-systemet.

”Det betyder alt, for det ville være komplet umuligt at køre de 2-3000 moduler, vi kører nu, med det gamle system. Så skulle vi i hvert fald ansætte flere medarbejdere”, fastslår direktøren.

Med digitaliseringen er Global Wind Academy også klædt på til at honorere de krav, de store kunder i vindmøllebranchen stiller til fakturaer.

Global Wind Academy har været i løbende kontakt med Erhvervshus Midtjylland og Helle Toftgaard lige siden starten. Og det gælder også nu hvor virksomheden har kikkerten rettet mod nye horisonter.

”Vores strategi er at åbne flere træningscentre globalt. Vi overvejer at åbne i Asien samt Nord- og Syd-Amerika, og Erhvervshus Midtjylland har tillige hjulpet os med kontakt til flere danske ambassader”, siger Per Lapholm Christoffersen.

Book uforpligtende møde
Uanset branche og hvad enten du har brug for sparring om strategi, salg, markedsføring, kapital, eksport, grøn omstilling, digitalisering eller noget helt andet, er vi klar til at hjælpe. 

Det er både gratis og uvildigt - og koster kun din tid. 

Book et møde med Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland
Åbogade 15
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30089456
P nummer: 1012868401

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047