23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BlueEvolution damprensemaskinen er en avanceret damprenser

Med dens høje tryk og temperatur kan den effektivt rengøre og desinficere enhver overflade uden behov for kemikalier. Den er miljøvenlig, allergivenlig og tids- og omkostningsbesparende.

Hvis du vil have en renere og sundere bolig eller arbejdsplads, så er BlueEvolution damprensemaskinen det perfekte valg for dig. BlueEvolution damprensemaskinen er en avanceret damprenser og den perfekte løsning til alle dine rengøringsbehov.

Effektiv rengøring: Med en maksimal damptryk på 10 bar og en temperatur på op til 180 grader Celsius kan den fjerne selv den mest genstridige snavs og bakterier på kort tid.

Miljøvenlig: BlueEvolution damprensemaskinen bruger kun vand og damp til at rengøre, og derfor er den en miljøvenlig løsning. Der er ingen behov for at bruge skadelige kemikalier, hvilket gør den også mere sikker for både miljøet og brugerne.

Allergivenlig: En af de største fordele ved BlueEvolution damprensemaskinen er dens allergivenlige egenskaber. Damprenseren kan nemlig fjerne støv, pollen og andre allergener fra overflader og stoffer, hvilket gør den til en ideel løsning for personer med allergier eller astma. Og så er den udstyret med et effektivt UV filter.

Alsidig: BlueEvolution damprensemaskinen er også meget alsidig, og den kan bruges til at rengøre forskellige overflader og materialer. Den kan rengøre tæpper, polstrede møbler, trægulve, fliser, ovne, badeværelser, køkkenudstyr og meget mere. Dette gør den til en alsidig løsning til både private og kommercielle rengøringsbehov.

Tid- og omkostningsbesparende: En anden fordel ved BlueEvolution damprensemaskinen er dens tids- og omkostningsbesparende egenskaber. Da den kun bruger vand og damp, er der ingen ekstra omkostninger til rengøringsmidler. Den høje temperatur og tryk i dampen gør også rengøringen hurtigere og mere effektiv, og den efterlader alle overflader helt tørre - så du kan spare tid og penge på rengøring.

Brugervenlig: BlueEvolution damprensemaskinen er også meget brugervenlig. Den har en nem betjening, og dens kompakte størrelse gør den nem at opbevare og transportere. Den har også en række tilbehør, som gør den endnu mere alsidig og effektiv.

BlueEvolution består af 3 forskellige maskiner, der leveres sammen med specielt udviklede mundstykker, der på hver deres måde effektivt rengør utrolig mange forskellige overflader og vanskelige områder, der i traditionel rengøring vil kræve kemikalier og meget vand. Det efterlader områderne våde, hvilket gør genstart af produktionen langsommelig. BlueEvolution efterlader en overflade, der er tør og klar til produktion, og alt er klaret i én rengøringsproces.

Til transportbånd kan vi levere BE-Belt, der gør effektivt rengøring af transportbånd helt uden stop og demontering af båndet. Den rengør/desinficerer båndet, og efterlader det tørt i en fart og begrænser dermed tiden, hvor produktionen ikke kører.

Se video med BE-Belt.

Vi vil meget gerne komme og vise dig hvordan BlueEvolution virker, for du vil blive overrasket over, hvor rent der kan blive, dér hvor du måske har opgivet at komme rigtig i bund eller har haft svært ved at komme til.

Ring til os på 61 279 379,  skriv en mail til info@dansk-procesventilation eller kontakt os via online formular for at lave en aftale om en gratis demo.

Du kan se mere på vores hjemmeside om BlueEvolution og også se alle maskinerne og rengøringstilbehøret på vores webshop.

Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 65
2670 Greve
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31588685
P nummer: 1014551847

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062