23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ASSA ABLOY digitaliserer porte og dockingløsninger

Hos ASSA ABLOY Entrance Systems ligger innovation i DNA’et – og nu sætter portleverandøren fart i udviklingen ved at udnytte kraften i de data, der allerede er i og omkring løsningerne for porte og dockingsystemer.

Det nye Docking Management System, DMS, indsamler og organiserer data, der er essentielle for at effektivisere transport- og logistikoperationer.

Digitaliseringen sker i et stadigt hurtigere tempo, og der er tale om lidt af et paradigmeskift, hvor grænserne mellem fysiske og digitale løsninger udviskes mere og mere.

Det er i hvert fald sådan man ser på sagen hos portleverandøren, ASSA ABLOY Entrance Systems.

Her kombinerer man nemlig innovation, digitalisering og dokumenteret erfaring for at optimere og skabe mere effektive logistiske faciliteter af enhver størrelse og type.

Sikker kontrol over alle flows
Digitaliseringen skaber unikke muligheder for at udvikle nye tjenester på logistikfaciliteter over hele verden.

At sikre kontrol over hele det transport flow, der finder sted på et anlæg, er noget, som rigtig mange kunder i logistikindustrien ønsker. Er der en lastbil ved indgangsporten? Hvilke læsseramper er frie? Spørgsmålene er mange, og digitalisering og datafangst giver ofte svarene.

Ved at organisere og samle data er det muligt for leverandøren at automatisere mange processer.

Ud over at øge effektiviteten på anlægget, giver det også et vigtigt indblik i udstyret og produkternes tilstand, så kan får serviceret, repareret og optimeret det. Dermed undgår man dyre nedbrud, der forårsager produktionsproblemer.

Data i realtid kan give lastbilchaufføren øjeblikkelige anvisninger til den korrekte læsserampe eller give produktionsplanlæggeren oplysninger om et køretøjs aktuelle læssestatus. Data kan også give præcise oplysninger om port-cyklusser og altså forudsige behovet for service.

Digitale energibesparelser
De mange funktioner, der bidrager til reduceret energiforbrug på hvert anlæg, er en central del af nye digitale løsninger.

 I dag kan brugerne nyde godt af intelligente funktioner som f.eks. energibesparende indstillinger og automatisk lukning, hvor ingen port er åben unødvendigt eller uden at porttætningerne er aktiveret.

Systemløsninger kan også integreres med solpaneler eller andre energikilder for at muliggøre et mere bæredygtigt energiforbrug.

ASSA ABLOY er da også allerede i gang med digitaliseringen af logistikcentre i hele verden.

Sammen med elektrificeringen af lastbiler og den stigende brug af selvkørende gaffeltrucks forudser leverandøren, at data fra læsseramper bliver mere og mere forretningskritiske, ikke mindst i forhold til at reducere energiforbruget.

Derfor er innovativ digitalisering og automatisering den logiske vej til fremtiden for både leverandørerne og kunderne.

Læs mere her: https://www.assaabloyentrance.com/dk/da/solutions/products/digital-solutions/docking-management-system

Kontakt os allerede idag: https://www.assaabloyentrance.com/dk/da/contact-us

https://www.assaabloyentrance.com/dk/da

ASSA ABLOY Entrance Systems
Lupinvej 12 9500 Hobro
Borupvang 5D 2750 Ballerup
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54055412
P nummer: 1002952331

Kontaktperson

HK
Heidi Kohsel
Marketing Koordinator
+45 60330909 heidi.kohsel@assaabloy.com

Send til en kollega

0.049