23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Har du erfaring inden for diversitet og inklusion?

Brænder du for at styrke fokus og medvirke til at skabe forandring på diversitet og inklusion i dansk erhvervsliv? Så har du muligheden nu, hvor DI søger en ny konsulent.

Fokus på diversitet og inklusion

DI har stort fokus på at fremme diversitet i erhvervslivet og har derfor iværksat en 2-årig ekstraordinær indsats, som skal styrke kønsdiversiteten i erhvervslivet.

Nu ønsker Dansk Industri at opruste indsatsen med en konsulent, der bl.a. skal hjælpe dem med at styrke det voksende fællesskab omkring The Gender Diversity Pledge, der allerede består af hundredvis af virksomheder, som aktivt arbejder for at fremme diversitet og inklusion.

Konsulent med erfaring indenfor diversitet og inklusion

Dansk Industri søger en konsulent, der har arbejdet med diversitet og inklusion i praksis, og som kan formidle emner til forskellige målgrupper. Du skal finde energi i at udarbejde koncepter fra idé til konkrete produkter eller services og have mod på selv at udføre opgaverne.

Du skal desuden være proaktiv og blive motiveret af at samarbejde med forskellige fagligheder og gå pragmatisk til opgaverne med fokus på effekt fremfor leverancer.

Er det dig?

Du kan læse mere og sende din ansøgning her: Konsulent med erfaring indenfor diversitet og inklusion

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16077593

Kontaktperson

SBH
Stephanie Brink Harck
stbh@di.dk

Send til en kollega

0.031